Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Γούοκαπ και Σλούκας σε Super Ενισχυμένες στον 2ο τελικό της Stoiximan Basket League!


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως! Ανάλυση και προγνωστικά.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα σπουδαίο εναρκτήριο ματς φέρνοντας με το «καλημέρα» το αβαντάζ έδρας στα χέρια του. Οι ερυθρόλευκοι προστάτεψαν τη ρακέτα τους εστιάζοντας στην αναχαίτιση του Ματίας Λεσόρ ενώ ευτύχησαν να μην πληγωθούν από την παραχώρηση χώρων στους εκτελεστές των πρασίνων στο Pick & Roll.

Mission με Stoiximan Basket League!

O κόουτς Μπαρτζώκας δυνητικά θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική, η οποία εκτός του ότι αποσκοπεί στη μείωση των αντίπαλων εκτελέσεων από το ερυθρόλευκο «ζωγραφιστό», προστατεύει παράλληλα και τους ψηλούς του Ολυμπιακού από τη φθορά, κατευθύνοντας το «τριφύλλι» και την επίθεση του σε έναν πιο περιφερειακό χαρακτήρα. Είναι σαφές ότι οι γηπεδούχοι θα αδράξουν κάθε ευκαιρία στο ανοιχτό γήπεδο, προσπαθώντας να δημιουργήσουν τη συνθήκη αυτή μέσα από την άμυνα τους και την ασφάλεια στο αμυντικό ριμπάουντ που δίνει η παρουσία του εκπληκτικού στην πρεμιέρα Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Γουόκαπ σε Super Eνισχυμένη στη Stoiximan!

Είχαμε πει ότι πιθανόν θα είναι ευεργετικό για τον Παναθηναϊκό να δεχθεί μια «γροθιά στο πρόσωπο», η οποία θα τον βοηθήσει να ανακτήσει την πολεμική του διάθεση μετά την τεράστια επιτυχία του Βερολίνου και το αίσθημα ολοκλήρωσης που του έδωσε αυτή. Οι πράσινοι βρίσκονται πίσω στο σκορ και πηγαίνουν στο Φάληρο για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας και τη μερικώς χαμένη  αυτοπεποίθηση τους.

Σλούκας σε Super Eνισχυμένη στη Stoiximan!

Η ομάδα του κόουτς Αταμάν οφείλει να αλλάξει την αμυντική της συμπεριφορά παρουσιάζοντας ένα πιο επιθετικό πρόσωπο, ειδικά στις δράσεις που εκτυλίσσονται στην πρώτη γραμμή (εκεί όπου έπαιρναν οι ερυθρόλευκοι το πλεονέκτημα). Είναι υπαρκτή η πιθανότητα δε, να προσπαθήσουν να δώσουν στους γηπεδούχους λίγο από το «δηλητήριο» που οι ίδιοι ήπιαν στο πρώτο παιχνίδι, ρισκάροντας με την περιφερειακή εκτέλεση συγκεκριμένων παιχτών ώστε να ασφαλίσουν τη ρακέτα και το αμυντικό τους ριμπάουντ. Είναι εξόχως σημαντικό για το «τριφύλλι» επίσης -αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι- να ευστοχήσει σε αυτά τα σουτ μετά από ντρίμπλα (Ναν, Σλούκας) από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ακολουθήσει την ίδια αμυντική προσέγγιση στις ball-screen δράσεις.

Σούπερ Δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους την Παρασκευή!

Πάμε για μεγάλη μάχη, με τον Παναθηναϊκό να παίζει όλα του τα χαρτιά για την ισοφάριση και τον Ολυμπιακό να στοχεύει στην καθοριστικής σημασίας νίκη, σε μια σειρά η οποία δείχνει ότι μπορεί να πάει μακριά.

Bet Builder με Πόντοι Over 149.5 και Χάντικαπ Παναθηναϊκός +8.5 σε απόδοση 2.41 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog