Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Στο αγαπημένο της Καρπενήσι η Εθνική μπάσκετ κωφών


Προετοιμασία μιας εβδομάδας στο αγαπημένο της μέρος πραγματοποιεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών ανδρών, που προπονείται στην πόλη μας και το Montana από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου.

Η Εθνική θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλαγα και δέχτηκε μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες επισκέψεις με ευχές κι δώρα από τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίας Π.Ε. Ευρυτανίας και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη του Δήμου Καρπενησίου.

Την αποστολή αποτελούν οι ακόλουθοί αθλητές: Παναγιώτης Ντικούδης, Χρήστος Γκανάτσας, Γιάννης Ερηνάκης, Απόλλων Δεληγέωργης, Γιάννης Βαβάτσικος, Παναγιώτης Πήχας, Ελισαίος Κοσκινάς, Βαγγέλης Ντερτιλής, Μιχάλης Γλύνης, Γιώργος Τσαγκαρούλης, Παναγιώτης Δαούτης, Αιμίλιος Μίλιος, Ραφαήλ Πεταλάς, Παναγιώτης Βαΐόπουλος και Δαμιανός Κωνσταντάρας.

Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο καταξιωμένος Βασίλης Γεραγωτέλλης (Βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ερυθρό Αστέρα) και βοηθοί προπονητές οι: Γρηγόρης Τασιόπουλος και Μαρίνος Κωνσταντής. Γυμναστής είναι ο Νίκος Μπατής, υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ ανδρών ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κωφών Ολυμπιονικών  Χάρης Γιαννόπουλος και βοηθός υπεύθυνος και αρμόδιος για το κλιμάκιο της Βορείου Ελλάδος, ο Κωνσταντίνος Γκανάτσας (Ολυμπιονίκες στην Ταϊβάν, Παγκόσμιοι πρωταθλητές (2002) και Πρωταθλητές Ευρώπης (2000).

 

Φιλικό με Άτλαντα

Το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 12:00 η Εθνική θα παίξει στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου με τον Άτλαντα.

 

Δείτε μίνι video εδώ: 


 









 

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος