Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Φιλική νίκη για το Καρπενήσι επί της Υπεροχής Τρικάλων


Φιλική συνάντηση στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο σωματείων έδωσε η ομάδα γυναικών του Καρπενήσι Futsal με τον ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων.

Το παιχνίδι που είχε διάρκεια 70 λεπτά μικτό χρόνο έγινε το Σάββατο 1 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 5. Για την ιστορία οι γηπεδούχες κέρδισαν με 7-3.

Το Καρπενήσι Futsal 1,5 μήνα μετά τη λήξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει». Η Δήμητρα Τσούμα πέτυχε καρέ γκολ, η Λαμιώτισσα Κωνσταντίνα Πενταγιώτη στην πρώτη της εμφάνιση δυο γκολ, ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και η Βασιλική Οικονόμου.

Η Υπεροχή Τρικάλων, που σε επίπεδο ανδρών αγωνίστηκε στη Futsal Super League κάνει τα πρώτα της «βήματα» και στο ποδόσφαιρο σάλας γυναικών. Η ομάδα του Νίκου Παπακυρίτση προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με 0-2, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής. Ταξίδεψε με αποστολή 7 αθλητριών στο Καρπενήσι.

Το Ευρυτανικό συγκρότημα θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου και φέτος στο τουρνουά του Μώλου, ενώ στο τέλος του μήνα θα παίξει σε ανοιχτό γήπεδο στο Καρπενήσι με την Κ13 αγοριών του Ερμή Ζωγράφου.

Η σύνθεση του Καρπενησίου (Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Κωστορρίζου, Σταμούλη Χ., Οικονόμου, Μπουμπουρή, Τσούμα Δ., Πενταγιώτη, Φέγγου, Γιαννιώτη, Γιαννοπούλου, Μούτσι, Πιστιόλη

Διαιτητής: Νίκος Δημακόπουλος

 






















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος