Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

«Χάλκινη» η Μελίνα Γεωργίου στο βαθμολογούμενο 2024 European Club Taekwondo Championships



 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δεν περνάει εβδομάδα χωρίς ευρωπαϊκό μετάλλιο για τον Αίαντα! Λίγα 24ωρα μετά το μετάλλιο της Παππά στο Λουξεμβούργο, σήμερα ήταν η σειρά της Μελίνας Γεωργίου να βρεθεί στο βάθρο των νικητριών σε ένα βαθμολογούμενο τουρουά και συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων που άνοιξε αυλαία σήμερα στα Τίρανα της Αλβανίας 🇦🇱. Η πρωταθλήτριά μας, στην επιστροφή της σε διοργάνωση νεανίδων (Ε2) μετά από σχεδόν δύο μήνες, κατέκτησε με δύο νίκες σε τρεις αγώνες, το χάλκινο 🥉 μετάλλιο των -46 κιλών. Μια κατηγορία την οποία... ελέγχει κυριολεκτικά, αφού εδώ και μήνες οδηγεί την κούρσα της κορυφής σε επίπεδο ευρωπαϊκής κατάταξης.

Ακόμη τρία Αιαντάκια βρέθηκαν κοντά στα μετάλλια. Η Όλγα Δεσύλλα στα -46 κιλά, η Ηλιάνα Κωνσταντοπούλου στα -55 κιλά και η Μαρία Ζηνέλη στα -52 κιλά, κατέλαβαν την 5η θέση και πήραν σημαντικούς βαθμούς για την ευρωπαϊκή κατάταξη καθώς και για τα γκραν πρι των εφήβων. Σήμερα επίσης αγωνίστηκαν οι Αθανάσιος Αναστασιάδης (-48κ.) και Αγγελική Γεωργίου (-59κ.).

Οι πρωταθλητές του Αίαντα αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του δασκάλου μας και ομοσπονδιακού προπονητή Thodoris Zinelis , ο οποίος τον προσεχή Αύγουστο, στο Καρπενήσι, θα είναι ο ένας από τους τρεις προπονητές που μυήσει στα μυστικά του Ολυμπιακού ταεκβοντό, τους συμμετέχοντες στο Summer Mountain CAMP GR.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές του Αίαντα στη διοργάνωση των Τιράνων είναι οι εξής:
Παρασκευή-Σάββατο (Juniors/Cadets)
👉 Ελευθέριος Παππάς (-55kg juniors)
👉 Σαράντης Δρόσος (-53kg cadets)
👉 Μιχαέλα Παππά (-37kg cadets)
👉 Μαρία Ταυλαρίδου (-59kg cadets)
👉 Άγγελος Κωνσταντίνου (-63kg juniors)
👉 Αστέριος Φουρκιώτης (-55kg juniors)
Κυριακή (Seniors)
👉 Λάμπρος Παππάς (-68kg)
👉 Παναγιώτης Μπέλος Πολίμος (-63kg)
👉 Χαρίκλεια Σακκά (-73kg)
👉 Ζέτα Σταμέλλου (-62kg)
👉 Κωνσταντίνου Παπανικολάου (-80kg)
👉 Ιφιγένεια Λιάκατα (-62kg)

Συνεχίζουμε με το ίδιο πείσμα και το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα. Κοιτάμε μπροστά!

#ΑΙΑΝΤΑΣ_ΜΙΑ_ΜΕΓΑΛΗ_ΑΘΛΗΤΙΚΗ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, εντός κι εκτός Ελλάδας!
#aiantasteam #aiantastkd #aiantasfamily #aiantasagiosDimitrios #aiantasZinelisclub #taekwondo #tkd #taekwondofamily #aiantas #EuropeanClubChampionships