Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Νεαρός αθλητής του Κ.Ο.Κ. στο 3ο Swimming Family Cup

 



Ο νεαρός, μόλις 12 ετών Παναγιώτης Κωτσοκαλης έλαβε μέρος στο 3ο Swimming Family Cup που έγινε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Ήταν 1ος στα 50 μ. πεταλούδα,  5ος στα 50 μ. και στα 100 μ. ελεύθερο.

O K.O.Κ. αναφέρει για τους αγώνες του Κωτσοκάλη και του Κωστή: "

"Πλούσια ήταν η αγωνιστική δράση το τελευταίο διάστημα για κάποιους από τους αθλητές του Κ.Ο.Καρπενησιου.
Αρχής γενομένης από την Παρασκευή 19 Απριλίου, όπου ο Άγγελος Κωστής συμμετείχε στο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη και κατέλαβε την 10η θέση(2ος στην ηλικία του) στα 50 μέτρα προστιο, πετυχαίνοντας μάλιστα και ατομικό ρεκόρ με 31.21.
Την ίδια μέρα στους διεθνείς αγώνες Νιοβεια, που διεξήχθησαν από την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη κολύμπησε και παλι 50 μέτρα προστιο, περνώντας στον τελικό ως 7ος και 50 μέτρα ύπτιο, όπου πέρασε στον δεύτερο τελικό ως 10ος.
Μια εβδομάδα αργότερα έλαβε μέρος στην μεγάλη διεθνή διοργάνωση Ακρόπολις, παρουσία πολλών πρωταθλήτων της παγκόσμιας κολύμβησης, διοργάνωση στην οποία είχε κερδίσει την πρόκριση σε προηγούμενους αγώνες της χρονιάς και έδειξε ακόμη μια φορά ότι δίκαια συγκαταλέγεται στους γρηγοροτερους αθλητές της κατηγορίας του τόσο στα 50 ελεύθερο όσο και στα 50 προστιο.
Το ίδιο Σαββατοκύριακο στο Ιλίσιο κολυμβητήριο έλαβε μέρος στους αγώνες που διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Ηλυσιακού ο αθλητής της προαγωνιστικης μας ομάδας, Παναγιώτης Κωτσοκαλης. Έπεσε για πρώτη φορά φέτος σε αγώνες, κολύμπησε 50,100 πεταλούδα και 50 ελεύθερο, πετυχαίνοντας ισάριθμα ατομικά ρεκόρ ενώ παράλληλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 πεταλούδα.
Με την πισίνα μας κλειστή εδώ και πάνω από ένα χρόνο πλέον, όλοι οι αθλητές μας, με τεράστια θέληση και δύναμη ψυχής, συνεχίζουν να προπονούνται στην Λαμία και να πρωταγωνιστούν στις πισίνες μένοντας μακριά από δικαιολογίες και δείχνοντας ότι αξίζουν μια πισίνα ανοιχτή."