Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΑΕΚ-Καρπενήσι Futsal 6-1

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του αξιόλογου και αξιόμαχου Καρπενησίου στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών, καθώς γνώρισε την ήττα με 6-1 από την ΑΕΚ.

Ο δεύτερος προημιτελικός του Women΄s Futsal Championship διεξήχθη την Πέμπτη 4 Απριλίου στο αθλητικό κέντρο «Φυσίαθλον» της Παλλήνης, αρχίζοντας στις 21:30.

Η ΑΕΚ του Χρήστου Χριστόπουλου με καλό ποδόσφαιρο έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και έφτασε στην τελική επικράτηση με ευρύ σκορ, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο. Δυο τέρματα για την Ένωση πέτυχε η διεθνής με την Εθνική κορασίδων Ιωάννα Ντάτη.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου-Δημήτρη Κολλημένου παρουσιάστηκε στο γήπεδο με αγωνιστική δεκάδα αθλητριών, ωστόσο δεν μπόρεσε να περιορίσει τον ισχυρό αντίπαλο του, γνωρίζοντας την δεύτερη του ήττα. Η Καλλιόπη Καλοκαιρινού διεθνής με την Εθνική κορασίδων σκόραρε το γκολ για το Ευρυτανικό συγκρότημα.

Οι νικητές θα παίξουν στους «4» με την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, ενώ το Καρπενήσι αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό, φτάνοντας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

 

Με δυο νίκες

Ο «δικέφαλος» είχε επικρατήσει με 7-1 και στο πρώτο ματς του Καρπενησίου, στοχεύοντας στην υπεράσπιση του τίτλου του.

 

O επόμενος αντίπαλος

Στους «4» η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής.

 

Η προσοχή στο κύπελλο

Το Καρπενήσι ολοκλήρωσε με επιτυχία την πορεία του στον θεσμό του πρωταθλήματος, κάνοντας βήματα προς τα εμπρός. Πλέον στρέφει την προσοχή του στο Women΄s Futsal Cup.

 

Από 3 σε κάθε μέρος

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0 στο α΄ μέρος, ενώ στην επανάληψη έφτασε στο τελικό 6-1. Δυο γκολ σημείωσε η Ιωάννα Ντάτη και από ένα οι: Αντωνία Νίκα, Γεωργία Παυλοπούλου, Ελένη Στεφάτου και Χριστίνα Κόλλια. Για το Καρπενήσι μείωσε σε 4-1 η Καλλιόπη Καλοκαιρινού.

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Κοτσιμπέλι, Τσελέντη, Μπαλντίδη, Ντάτη, Νίκα, Παυλοπούλου, Στεφάτου, Κόλλια, Κανά

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Κορομπίλια, Οικονόμου, Γαβαλά, Γεωργιακάκη, Τόσσου, Καλοκαιρινού, Τρακάδα, Λαμπρινοπούλου

 

Διαιτητές: Δημήτρης Τζαφόλιας& Βασίλης Τζαφόλιας

Χρονομέτρης: Κώστας Τοκατλίδης

 

















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος