Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ανταγωνιστικές εμφανίσεις για Ανδρεάκη και Αυγέρη του Fight Club Karpenissi


Στο Open Championship συμμετείχαν το Σάββατο 30 Μαρτίου οι ταλαντούχοι αθλητές του Αθλητικού και Μαχητικού Συλλόγου Καρπενησίου Δημήτρης Ανδρεάκης και Άγγελος Αυγέρης. Η παρουσία τους παρά τις ήττες ήταν αρκετά ανταγωνιστική και ελπιδοφόρα για το μέλλον.

 

Η ανακοίνωση του Fight Club Karpenissi

«Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος με δυο αθλητές στο επαγγελματικό event Open Championship που έγινε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι με διοργανωτή τον Δημήτρη Κατσιάρα και συμμετοχή 58 αθλητών (29 μαχητικά ζευγάρια) περισσοτέρων από 20 συλλόγων. Το event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας την καλύτερη ως τώρα διοργάνωση της σειράς.

Από πλευράς δικής μας σχολής ο Δημήτρης Ανδρεάκης (Έπαιξε με όρους low kicks)  και ο Άγγελος Αυγέρης (Αγωνίστηκε με όρους Κ1) συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους διοργάνωση, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό παρά την ήττα τους στα σημεία. Έδειξαν ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο και το μέλλον τους ανήκει με σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις μετά και από αυτήν την πρώτη τους σημαντική αθλητική  εμπειρία!»