Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Άρωμα Ευρυτανίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό ανδρών/γυναικών 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ευρυτανικός αέρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών της Πάτρας, με τον Αίαντα Αγίου Δημητρίου του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Ζηνέλη να καταλαμβάνει την πρώτη στη γενική κατάταξη και την Μελίνα Γεωργίου να κατακτά τον τίτλο και στις γυναίκες μετά από αυτούς που πήρε πέρυσι στις νεάνιδες και στις νέες γυναίκες.
Ο σύλλογος του Θοδωρή Ζηνέλη, ο οποίος έχει καταγωγή από το Μεγάλο Χωριό Καρπενησίου, στη ναυαρχίδα των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), κατέκτησε συνολικά επτά μετάλλια και συγκεκριμένα δύο χρυσά, ισάριθμα ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια. Αναδείχθηκε δε κορυφαίος σύλλογος στη γενική κατάταξη, για πέμπτη φορά από το 2016!
Την ίδια στιγμή, η Μελίνα Γεωργίου, με καταγωγή από το Κερασοχώρι Ευρυτανίας, συνέχισε να εντυπωσιάζει στην κατηγορία των -46 κιλών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Πρόσθεσε έτσι στο προσωπικό της παλμαρέ, ακόμη μία Πανελλήνια πρωτιά την τελευταία διετία, αφού πέρυσι είχε βρεθεί στην κορυφή τόσο στην κατηγορία των νεανίδων, όσο και στην κατηγορία των νέων γυναικών. Πλέον ως μέλος της εθνικής ομάδας, θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, βαθμολογούμενης κατηγορίας G4, που θα γίνει στο Βελιγράδι, το διάστημα 9-12 Μαΐου 2024.