Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Φάλαρα Στυλίδας-Π.Α.Κ. 39-44

Σημαντικό «διπλό» με 39-44 επί της υπολογίσιμης ομάδας των Φαλάρων σημείωσε η Π.Α.Κ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου στο ΔΑΚ Λαμίας, αρχίζοντας στις 12. Ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Τα Φάλαρα του Τάσου Χονδρόπουλου διεκδίκησαν την πρώτη τους νίκη, δυσκολεύοντας κατά πολύ το Ευρυτανικό συγκρότημα. Ήταν κοντά στο σκορ σε όλο το ματς και έκαναν ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση. Ο Χρήστος Πάλλιος ξεχώρισε επιθετικά με 14 πόντους. Οι Στυλιδιώτες δεν έχουν «γευτεί» τη χαρά της νίκης μετά από δέκα αναμετρήσεις, όντας ένα νέο σύνολο.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου κατεβαίνοντας με αρκετές απουσίες και μόλις με 7 αθλητές έφυγε με το νικηφόρο αποτέλεσμα από τη Λαμία, παραμένοντας στη διεκδίκηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Με 15 πόντους τελείωσε την αναμέτρηση ο Γιάννης Τσάνε. Το Ευρυτανικό συγκρότημα που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία έχει 6 νίκες και 4 ήττες και βρίσκεται στην 3η θέση μεταξύ 8 ομάδων.

Για την επόμενη (11η) αγωνιστική, οι ηττημένοι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή 12 Μαΐου τον Άρη Βελουχιώτη και η Πανευρυτανική την ίδια ημέρα στο τοπικό ντέρμπι τον Άτλαντα.

 

Ίδια χρώματα

Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο χρώμα στολής, πράσινο. Συνεπώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν με διακριτικά φανελάκια.

 

Χωρίς νίκη

Τα Φάλαρα παραμένουν χωρίς νίκη μετά από δέκα αγωνιστικές, ωστόσο έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση.

 

Με Σχουλή στο ρόστερ


 

Με τα Φάλαρα αγωνίστηκε ο Σωτήρης Σχουλής, που έχει καταγωγή από το Κερασοχώρι Ευρυτανίας. Μάλιστα έπαιξε φέτος σε 3 αθλήματα, στο ποδόσφαιρο με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και στο ποδόσφαιρο σάλας με τον ΠΑΣ Λαμία.

 

Με Πάλλιο στους 14


 

Για τους ηττημένους ο Χρήστος Πάλλιος (Φωτογραφία) πέτυχε 14 πόντους με δυο εύστοχα 3ποντο, με τον Τάσο Χονδρόπουλο να ακολουθεί με 11.

 

«Κλειστό» ματς

Οι δυο ομάδες πέτυχαν μαζί μόλις 83 πόντους.

 

Καθοριστικός ο σέντερ


 

Για την Πανευρυτανική που έπαιξε με πολλές απουσίες και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Παναγιώτη Ρουμελιώτη και σε αυτό το ματς, ο νεαρός σέντερ Γιάννης Τσάνε (Φωτογραφία) σημείωσε 15 πόντους. 12 με 1 τρίποντο για τον Θοδωρή Τάκη, η επαναμφάνιση του οποίου έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.

 

Στον πόντο

Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 9-10.

 

Κοντά οι ομάδες

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 18-21 υπέρ της Π.Α.Κ. Το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 9-11.

 

Και πάλι στο -1

Ντέρμπι με τα όλα του το ματς, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 33-34 (15-13 το επιμέρους του τρίτου δεκαλέπτου).

 

«Χαμόγελα» Πανευρυτανικής

Η ομάδα της Π.Α.Κ. πέρασε από τη Λαμία με το νικηφόρο 39-44 επί των Φαλάρων. Το επιμέρους σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν 6-10.

 


Τα δεκάλεπτα

9-10, 18-21, 33-34, 39-44

 

Συνθέσεις Ομάδων

Φάλαρα (Τάσος Χονδρόπουλος): Αμπλιανίτης 5, Τσιγαρίδας, Πάλλιος 14(2), Τσαμαντάνης, Γαλανός 2, Σχουλής, Χαντζής 1, Ζαχάρης, Πενταγιώτης, Χονδρόπουλος 11, Αντωνόπουλος 6

 

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Ρουμελιώτης Β., Κουτσοκώστας 3, Κουδουνάς 5(1), Πάζιος 2, Τάκης 12(1), Μαυραγάνης 7, Τσάνε 15

Διαιτητές: Αλέξανδρος Κοτσιμπός& Αλέξανδρος Ραμιώτης (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Τσιλιώνη-Γλωσσόπουλος-Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 




Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Π.Α.Κ.