Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(11/4)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα κι εμείς θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Μονακό και της Μπάγερν Μονάχου. 

Η Μονακό με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση στην κατάταξη και θα περιμένει να προκύψει ο έκτος αυτής, ένας εκ των Φενέρ και Ολυμπιακού. Το σύνολο του κόουτς Ομπράντοβιτς έχει υψηλές βλέψεις τη φετινή χρονιά και θα επιδιώξει να βρεθεί στο FINAL FOUR του Βερολίνου για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Η πολύ ποιοτική τριάδα των γκαρντ, Τζέιμς, Λόιντ και Οκόμπο καθοδηγεί μαεστρικά την ομάδα με την βοήθεια φυσικά και των εξαιρετικών συμπαικτών τους. Γι ακόμη μια φορά οι Μονεγάσκοι θα στηριχθούν στην δύναμη και την αθλητικότητα που διαθέτουν και υπερτερούν έναντι των αντιπάλων τους. 
 
Η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε μια αξιόλογη προσπάθεια στην φετινή διοργάνωση. Αναμφίβολα οι Βαυαροί, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Λάσο, παρουσίασαν μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι τους, παρόλο που τα αποτελέσματα δεν τους δικαίωναν συχνά. Η Μπάγερν δείχνει ότι έχει πλάνο και πολύ καλύτερο μέλλον στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν. 
 
Αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι με μονόπλευρο κίνητρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν για το γόητρο τους. 

 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)