Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Super δώρο*, χωρίς κατάθεση από τη Stoiximan!


Μπαίνεις στο Σαββατοκύριακο με περισσότερη ελευθερία στο παιχνίδι σου κι ένα super δώρο* χωρίς κατάθεση.

Μία πολύ δυνατή προσφορά είναι για άλλη μία Παρασκευή εδώ. Η Stoiximan φρόντισε γι’ αυτό με ένα super δώρο, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση.

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το επιλέξεις, το δώρο σου απέχει ένα κλικ μακριά, για να εκτοξεύσει τη διασκέδασή σου.

Super Δώρο για όλους, εντελώς δωρεάν* αυτή την Παρασκευή!

Πάντα στο πιο εντυπωσιακό περιβάλλον, με άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι. Η τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας, ήρθε για να σε απογειώσει.

Τα Όσκαρ είναι στη Stoiximan με μεγάλα έπαθλα!

Από τις 07/2 έως και τις 10/3, φοράς το πιο επίσημο ένδυμά σου και κάνεις πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί, αφού μπαίνεις σε Οσκαρικό κλίμα. Το νέο τουρνουά από επιλεγμένους παρόχους στη Stoiximan, θα φέρει την 7η τέχνη στην οθόνη σου και θα σε κάνει να διεκδικήσεις ένα πολύ σημαντικό έπαθλο*!

Παράλληλα, την Παρασκευή 08/3, πάντα με το ίδιο κινηματογραφικό θέμα, είσαι σε θέση να διεκδικήσεις ένα πολύ μεγάλο έπαθλο*, απολαμβάνοντας πάντα την καλύτερη εμπειρία. Μέχρι και την τελετή των Όσκαρ, την Κυριακή, θα μπορείς να βρεις πολλές προσφορές με μεγάλα έπαθλα και ανταμοιβές* σε όλα τα είδη παιχνιδιού στη Stoiximan!

Κάθε στυλ παιχνιδιού είναι εδώ για σένα, ενώ πάντα έχεις επιλογές και από το Live Casino με κορυφαία αποκλειστικά τραπέζια.


*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις