Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στην «αρένα» των προημιτελικών με την νταμπλούχο ΑΕΚ το Καρπενήσι Futsal


Τον πρώτο του αγώνα για το Final 8 δίνει το Καρπενήσι Futsal, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ΑΕΚ.

Ο πρώτος προημιτελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου με «φόντο» την πρόκριση στο Final 4. Οι Ευρυτάνισσες θέλουν τον κόσμο της περιοχής στο πλευρό τους και να στηρίξει την προσπάθεια τους.

To Καρπενήσι Futsal των Δημήτρη Κολλημένου-Γιώργου Πανόπουλου διανύει μια αρκετά επιτυχημένη σαιζόν και αντιμετωπίζει τον αγώνα ως «γιορτή» απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος . Τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς (9 νίκες-1 ισοπαλία-6 ήττες και τέρματα 94-49).

Η ΑΕΚ του Χρήστου Χριστόπουλου είναι ένα αρκετά δυνατό σύνολο, το οποίο κατέκτησε πέρυσι όλους τους τίτλους. Και φέτος πρωταγωνιστεί, ολοκληρώνοντας στην 1η θέση του Α΄ Ομίλου με 45 πόντους (15 νίκες-1 ήττα και τέρματα 171-18) και υπερτερώντας στη διπλή ισοβαθμία με την Δράμα.

Διαιτητές ορίστηκαν οι: Λάμπρος Κολοκώτσιος και Νίκος Δημακόπουλος.

 

Οι αγώνες των «8»

Στον πρώτο προημιτελικό ο Ηνίοχος κέρδισε με 5-9 τον Ολυμπιακό Futsal και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Παναθηναϊκός και Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής έμειναν στο 5-5. Την Πέμπτη 4 Απριλίου (A.K. Planet, 22:00) θα διεξαχθεί η συνάντηση Ατρόμητος-Δόξα Δράμας 2016.

 

Ορισμός κυπέλλου

Το παιχνίδι Καρπενήσι Futsal-Ολυμπιακός Σεπολίων για τους «16» ορίστηκε την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 15:00 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Επίσης τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 21:45 θα γίνει το ματς Αδέσποτος Αθηνών-ΑΕΚ (Α.Κ. Ξύλινα) και την Τρίτη 2 του μηνός στις 21:30 ο αγώνας Ολυμπιακός Futsal-Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου (Α.Κ. ΟΠΑΝΔΑ), ώστε να συμπληρωθεί το «παζλ» της 8αδας, στην οποία βρίσκονται ήδη οι: Ηνίοχος, Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, Αμπελόκηποι, Ατρόμητος και Νέο Ικόνιο.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και η διαιτησία

Women΄s Futsal Championship

1ος Προημιτελικός Final 8

Καρπενήσι Futsal-ΑΕΚ Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 30-3-2024 18:00

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης