Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Τράχωνες Αλίμου 7-3

Με καλή εμφάνιση το Καρπενήσι Futsal συνέχισε με νίκη, επικρατώντας με 7-3 των Τραχώνων Αλίμου.

Η εξ αναβολής συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στη 13:00. Ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship, έγινε παρουσία λιγοστών θεατών και ήταν αδιάφορη βαθμολογικά.

Το Καρπενήσι Futsal με τον Γιώργο Πανόπουλο στον πάγκο και τον Δημήτρη Κολλημένο στο πλευρό του κέρδισε για ένα ακόμη παιχνίδι τις εντυπώσεις, συμμετέχοντας με ντόπιο ρόστερ και αρκετά νεαρά κορίτσια. Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση. Τρία από τα επτά νικητήρια γκολ σημείωσε η κορυφαία του γηπέδου Δήμητρα Τσούμα. Τα κορίτσια του Καρπενησίου έφτασαν τους 28 πόντους (9 νίκες-1 ισοπαλία-5 ήττες) και τερματίζοντας στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας, περνώντας στο Final 8.

Οι Τράχωνες Αλίμου της Χριστίνας Σαχινίδου έκαναν φιλότιμη προσπάθεια, καταφέρνοντας μάλιστα στην επανάληψη να σκοράρουν τρεις φορές με την Βασιλεία Πουλοπούλου και παλεύοντας ως το τέλος. Τερμάτισαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους (4 νίκες-12 ήττες), έχοντας περιορισμένο ποσοτικά ρόστερ.

Το Ευρυτανικό σύνολο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια το Σάββατο 23 Μαρτίου με ματς στο Καρπενήσι για την 18η αγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο στις 15:00. Ο Άλιμος έδωσε το τελευταίο του ματς στο πρωτάθλημα.

 

Απουσία κόσμου

Ο κόσμος του Καρπενησίου δεν στήριξε την αξιόλογη προσπάθεια της τοπικής ομάδας, που συμμετείχε αποκλειστικά με ντόπιες αθλήτριες, εκ των οποίων οι 5 κάτω των 17 ετών.

 

Διοικητική παρουσία

Να σημειωθεί πως παρόντες ήταν από πλευράς γηπεδούχων ο Πρόεδρος Νίκος Κωστής, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Καραγιάννης και ο τεχνικός του ανδρικού τμήματος Γιώργος Μαντέκας. Τους Τράχωνες συνόδεψαν οι: Διαμαντής Διαμαντόπουλος και Γιώργος Φικίρης.

 

Με Πανόπουλο στον πάγκο


 

Στον πάγκο του Καρπενησίου βρέθηκε ο Γιώργος Πανόπουλος (Φωτογραφία), που καθοδηγεί την ομάδα της Ευρυτανίας τα δυο τελευταία χρόνια, με τον Δημήτρη Κολλημένο. Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Πανόπουλος αποχώρησε από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Φωστήρα Καισαριανής.

 

Υπηρεσιακή κίπερ

Η απουσία όλων των γκολκίπερ του Καρπενησίου έφερε την πίβοτ Βασιλική Τσούμα (Φωτογραφία) κάτω από την εστία, που είχε πολύ καλή παρουσία.

 


Δημιουργία ακαδημία

Η ομάδα του Καρπενησίου ανακοινώνει προσεχώς την ίδρυση τμήματος κοριτσιών 8-12 ετών, διευρύνοντας την «οικογένεια» της, έχοντας παρόν και μέλλον.

 

Έκτιση ποινής

Η αρχηγό του Ευρυτανικού συγκροτήματος Εύη Καρέτσου εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας της.

 

Αποχώρησε τραυματίας


 

Η τερματοφύλακας των Τραχώνων Μάρθα Πριμηκύρη (Φωτογραφία) αποχώρησε τραυματίας στην επανάληψη. Η ομάδα του Καρπενησίου της εύχεται ταχεία ανάρρωση.

 

Έφτασε τα 20


 

H Δήμητρα Τσούμα (Φωτογραφία) του Καρπενησίου έφτασε τα 20 γκολ σε μόλις 7 συμμετοχές. Πέτυχε χατ-τρικ, με ένα από τα γκολ τη να είναι καταπληκτικό, περνώντας όλη την άμυνα. Ακολουθεί με 19 η απούσα σε αυτό το ματς Βασιλική Οικονόμου, «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια.

 


Ολοκλήρωση πορείας

Οι Τράχωνες ολοκλήρωσαν την αξιόλογη πορεία τους στο πρωτάθλημα και αγωνίζονται την Πέμπτη 21 Μαρτίου σε εκτός έδρας ματς κυπέλλου με τους Αμπελοκήπους για τη φάση των «16».

 

Χατ-τρικ αρχηγού


 

Για τον Άλιμο η αρχηγός Βασιλεία Πουλοπούλου (Φωτογραφία) σημείωσε χατ-τρικ, φτάνοντας τα 13 γκολ.

 

Στο ρελαντί


 

Το Καρπενήσι προηγήθηκε με 3-0 στην επανάληψη και με καλή εμφάνιση έφτασε και στο ευρύ 7-1 στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενες δεν παράτησαν το παιχνίδι και μείωσαν για το τελικό 7-3. Τρία γκολ πέτυχε η Δήμητρα Τσούμα (13΄, 24΄, 35΄), δυο, τα πρώτα της στο πρωτάθλημα η μικρή Ελευθερία Πιστιόλη (Φωτογραφία) στο 20΄ και στο 33΄, ένα εξαιρετικό με τακουνάκι η Κωνσταντίνα Τόσσου στο 2΄ και το τελευταίο η Ναυσικά Γιαννοπούλου στο 37΄. Για τους Τράχωνες η Βασιλεία Πουλοπούλου σκόραρε στο 25΄ (4-1), στο 38΄ και στο 39΄.

 





Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Τσούμα Β., Μπουμπουρή, Τόσσου, Τσούμα Δ., Πιστιόλη (Γιαννοπούλου, Μούτσι, Σταμούλη Χ., Γιαννιώτη, Αθανασοπούλου)

 

Τράχωνες (Χριστίνα Σαχινίδου): Πριμηκύρη, Βλάχου, Πουλοπούλου, Παντελακάκη, Σπυράτου (Ζάρρα, Ψητού)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης


 

 





















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος