Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ποταμιάς


Σε εξέλιξη βρίσκονται τα τοπικά πρωταθλήματα Αργολίδας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Πειραιά και Φωκίδας, από τα οποία θα αναδειχθούν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή τη Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ποταμιά. Στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ (6ος Όμιλος) οι 7 ομάδες θα δώσουν 3 εντός και 3 εκτός έδρας αγώνες. Την άνοδο στη Γ΄ Εθνική θα πάρουν οι 3 πρώτοι.
Ήδη το πρωτάθλημα Βοιωτία έχει κατακτήσει η Θήβα.

Η κατάσταση στα πρωταθλήματα έχουν ως εξής:
ΕΠΣ Αργολίδας
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Πανναυπλιακός Ηρακλής έχει 74 βαθμούς και ακολουθεί με 72 ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου.

EΠΣ Βοιωτίας
Η πρώτη επίσημη πρωταθλήτρια είναι η Θήβα. Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος των μπαράζ είναι πρώτη με 53 πόντους και ο δεύτερος ΠΑΟ Κόκκινου 38.

ΕΠΣ Εύβοιας
Ο Αμαρυνθιακός είναι σίγουρος πρωταθλητής. Έχει 72 πόντους και ο Ταμυναΐκός Αλιβερίου 60 τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΕΠΣ Ευρυτανίας
Η Ποταμιά έχει 21 πόντους τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος έναντι 13 της δεύτερης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

ΕΠΣ Κορινθίας
Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Ο Πέλοπας Κιάτου έχει 67 βαθμούς και το Λουτράκι ακολουθεί με 65, έχοντας όμως ματς λιγότερο.

ΕΠΣ Πειραιά
Στον 1ο Όμιλο το Κερατσίνι έχει 56 βαθμούς και ο Αίαντας Σαλαμίνας 53.
Στον 2ο Όμιλο ο Καραβάς έχει 59 πόντους και η Αμφιάλη 56. 
Στον όμιλο του πρωταθλητή Ευρυτανίας θα λάβει μέρος ο δευτεραθλητής, δηλαδή ο ένας εκ των δυο πρώτων των δυο ομίλων, που θα έχει τους λιγότερους βαθμούς. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές.

ΕΠΣ Φωκίδας
O Απόλλων Ευπαλίου όπως όλα δείχνουν θα είναι και φέτος πρωταθλητής. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των Play Off. Έχει 46 βαθμούς έναντι 41 του Ησαΐα Δεσφίνας.