Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Πάλεψαν για το καλύτερο οι μικτές της ΕΠΣ Ευρυτανίας



 

 

 

 

Οι ενωσιακές ομάδες της Ευρυτανίας έλαβαν μέρος στον 7ο Όμιλο των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αντιμετωπίζοντας τη Βοιωτία, την Εύβοια και την Φθιώτιδα.

Η ομάδα κάτω των 14 (2010-2011) του Δημήτρη Αντωνίου δεν συγκέντρωσε κάποιον πόντο, έχοντας τέρματα 0-33. Συμμετείχαν οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές: Κοπάνης, Λάππας Ε., Λάππας Κ., Μπούκας, Πετρόπουλος, Βρέκος, Θεοδωρογιαννης, Μπαλτάς, Παπαδοκωστόπουλος, Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Π., Κουκλάρας, Τσιλίκας, Μπόνιας, Τσουκαλάς, Κεχριμπάρης, Τσάρας (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002), Κουτρομάνος, Πόλου και Τριανταφυλλόπουλος (Αίολος)

Η ομάδα κάτω των 16 (2008-2009) του Δημήτρη Τσιγαρίδα και αυτή δεν είχε βαθμολογική συγκομιδή, με τα τέρματα της να είναι 1-26. Αγωνίστηκαν οι: εξής 16 παίχτες: Δρίβας, Γενιτσαρόπουλος, Ζωχάκης, Μούτσελος (Άγραφα), Καλύβας, Κεχριμπάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Ντούζα, Παπαϊωάννου, Μπαρμπούτης, Ράικος (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002), Μπερντούφι (Τυμφρηστός), Λαμπαδάρης (Ποταμιά), Δροσίνης(ΠΑΟΚ Καρπενησίου), Καψάλης (ΑΠΟΚ Βελούχι) και Λιάγκος (Αίολος). Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο τελευταίο ματς με την Εύβοια με πέναλτι του Χριστόφορου Παπαϊωάννου.

Οι δυο ομάδες έχοντας πάμπολλα προβλήματα και αντιξοότητες πάλεψαν για το καλύτερο και την όσο τον δυνατόν πιο αξιοπρεπή εκπροσώπηση του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν αρωγός σε όλη την προσπάθεια των μικτών, με τον Πρόεδρο της Γιώργο Παπαντζίμα, τον Πρόεδρο της επιτροπής μικτών ομάδων Δημήτρη Αθανασόπουλο και το μέλος της ίδιας επιτροπής Διονύση Βονόρτα να δίνουν το «παρών».

 

Τα αποτελέσματα των μικτών της ΕΠΣ Ευρυτανίας

Κ14

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 7-0

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-5

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 6-0

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-3

ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 8-0

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-4

 

Κ16

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 2-0

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-4

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-3

ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 8-0

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 1-5 (Παπαϊωάννου)