Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Μαχητικές οι ομάδες των Λυκείων της Ευρυτανίας

Μετά τις ομάδες βόλεϊ του νομού Ευρυτανίας σειρά είχαν οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που αγωνίστηκαν την Τρίτη 12 Μαρτίου στη Λιβαδειά με τις αντίστοιχες ομάδες της Βοιωτίας για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων.

Στο ποδόσφαιρο το ΕΠΑΛ Καρπενησίου ηττήθηκε με 5-1 από το 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς, με τον Γιούλι Σεριανάι της Ακαδημίας  να σημειώνει «το γκολ της τιμής» από ασίστ του Γιάννη Καραγιάννη. Πρωταγωνιστής των νικητών με 4 γκολ ήταν ο Βασίλης Τζεμπελίκος, ενώ αγωνίστηκε ο Ευρυτάνας Θοδωρής Παπαροιδάμης της Κ17 του Λεβαδειακού.

Στο μπάσκετ το ΓΕΛ Καρπενησίου έκανε εξαιρετική προσπάθεια, διεκδικώντας επί ίσοις όροις μια μεγάλη πρόκριση. Τελικά ηττήθηκε με 71-63 από το 1ο ΓΕΛ Θήβας, που θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Άμφισσας την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Πρώτος σκόρερ του Καρπενησίου ήταν ο Θωμάς Σταμούλης που αγωνίζεται τον Έσπερο Λαμίας, ενώ για τους νικητές ξεχώρισε ο Δημήτρης Σκούμας από τον Άρη Θήβας.

Τους μαθητές Ευρυτανίας συνόδεψαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής Χρήστος Αρμάγος, Βίκυ Γιαννοπούλου και Αθηνά Σταμούλη.

 

Τα στοιχεία των αγώνων

Ποδόσφαιρο

2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 5-1

Σκόρερ: Τζεμπελίκος 4, Θεοχάρης-Σεριανάι

Για το ΕΠΑΛ Καρπενησίου έπαιξαν οι: Τσάνε, Καραγιάννης Ι., Καραγιάννης Ε., Σεριανάι, Μπουμπουρής, Καλύβας, Λιάγκος, Ραμ, Τσιλίκας, Παρούτσας, Μαντέκας, Ανδρέου, Ντάλλας και  Πασπαλάρης.

Διαιτητής: Λουκάς Καρβούνης

 






Μπάσκετ

1ο ΓΕΛ Θήβας-ΓΕΛ Καρπενησίου 71-63

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 36-27, 47-47, 71-63

 

Συνθέσεις Ομάδων

1ο ΓΕΛ Θήβας: Αναστασίου 25 (1), Μπότσης 8, Γιαννακός, Παπαευθυμίου 1, Τούτουζας, Τσεμπελίγκος, Στέρπης, Σούτας 2, Σκούμας 29 (1), Αντωνάκης 4, Δράκος, Μαντής 2

 

ΓΕΛ Καρπενησίου: Κοτσιμπός 5, Μπάλιακας, Καρέτσος 7 (1), Μπεχλιούλης, Γραμματίκας, Ρουμελιώτης 7 (1), Νταής, Σταμούλης 23, Γεωργαλής 15 (1), Καψάλης 6, Γεμενής

 

Διαιτητές: Σταύρος Τσόκανος& Νίκος Κατσής