Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Έπαιξαν στη Βοιωτία οι ομάδες βόλεϊ των Λυκείων της Ευρυτανίας

 



 

 

 

Οι πρωταθλήτριες ομάδες βόλεϊ των Λυκείων του Νομού Ευρυτανίας αγωνίστηκαν στη Λιβαδειά  την Πέμπτη 7 Μαρτίου με τις αντίστοιχες του Νομού Βοιωτίας για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, κάνοντας πολύ καλή προσπάθεια και κερδίζοντας εμπειρίες κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους!

Τα αγόρια του ΕΠΑΛ Καρπενησίου ηττήθηκαν με 2-0 σετ (25-6, 25-16) από το ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου, ενώ τα κορίτσια του ΓΕΛ Καρπενησίου γνώρισαν την ήττα με το ίδιο σκορ (25-6, 25-4) από το 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς.

Την Παρασκευή (8/3) στην επόμενη φάση το ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου αντιμετώπισε το ΓΕΛ Γραβιάς και το 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς το ΓΕΛ Ιτέας.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ευρυτανίας συνόδεψαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής Χρήστος Αρμάγος, Βίκυ Γιαννοπούλου και Αθηνά Σταμούλη.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου παίρνουν σειρά τα αγόρια του ΓΕΛ Καρπενησίου στο μπάσκετ και του ΕΠΑΛ Καρπενησίου στο ποδόσφαιρο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της Βοιωτίας επίσης. 

Το ΓΕΛ Καρπενησίου κέρδισε φέτος την πρωτιά σε μπάσκετ (χωρίς αντίπαλο λόγω μη συμμετοχής 2ου σχολείου) και βόλεϊ κοριτσιών και το ΕΠΑΛ Καρπενησίου στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ αγοριών στην 1η φάση που διοργανώθηκε με επιτυχία και φέτος από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Ευρυτανίας, με ελπιδοφόρα συμμετοχή στην πετοσφαίριση σχολείων και από την περιφέρεια (ΓΕΛ Φουρνάς, ΕΠΑΛ Δυτικής Φραγκίστας και ΓΕΛ Κερασοχωρίου), φέρνοντας τους μαθητές κοντά στον αθλητισμό.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Βόλεϊ αγοριών: ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 2-0

Βόλεϊ κοριτσιών: 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς-ΓΕΛ Καρπενησίου 2-0

 

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων 

Ποδόσφαιρο: 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς-ΕΠΑΛ Καρπενησίου Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ζαγαρά (Λιβαδειάς) 12-3-2024 12:00

Μπάσκετ: 1ο ΓΕΛ Θήβας-ΓΕΛ Καρπενησίου Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς 12-3-2024 12:00