Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Κορασίδες: Σύλλας Αιδηψού-Π.Α.Κ. 3-1

Πολύ καλή προσπάθεια για την Π.Α.Κ., η οποία στο τελευταίο της εκτός έδρας ματς γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Σύλλα Αιδηψού.

Η συνάντηση έγινε το Σάββατο 9 Μαρτίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2΄ ΕΣΠΕΚΕΛ Κορασίδων και άρχισε στις 11:00 στο κλειστό Λουτρών Αιδηψού.

Ο Σύλλας Αιδηψού της Αποστολίας Νούσια έκλεισε νικηφόρα το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν υπολογίσιμο και αξιόμαχο αντίπαλο. Πραγματοποίησε αποφασιστικό ξεκίνημα στα δυο πρώτα σετ. Στον όμιλο έκανε πολύ καλή πορεία, έχοντας το απόλυτο νικών με: Αίαντα Μαλεσίνας, Π.Α.Κ. και Φάλαρα. Οι νικήτριες τερματίζουν 3ες με 18 βαθμούς (6 νίκες-4 ήττες).

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι είχε αρκετά ανταγωνιστική παρουσία, ειδικότερα στο 3ο (Ήταν νικηφόρο) και στο 4ο σετ, προσπαθώντας μάλιστα να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Το Ευρυτανικό συγκρότημα παραμένει 5ο με 5 πόντους (2 νικες-7 ήττες).

Οι νικήτριες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον θεσμό, ενώ η Πανευρυτανική έχει ένα ακόμη εξ αναβολής παιχνίδι, επιχειρώντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή της επίσημη παρουσία.

 

Ίδιο σκορ

Μια εβδομάδα νωρίτερα, την Κυριακή 3 Μαρτίου, ο Σύλλας κέρδισε για την 5η αγωνιστική με το ίδιο σκορ στο Καρπενήσι τη φιλότιμη Πανευρυτανική.

 

Συνεχής βελτίωση

Η πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται από τα κορίτσια της Κατερίνας Μπαλωμένου και του Βασίλη Ρουμελιώτη αποδίδει «καρπούς» στο φιλέ. Η Π.Α.Κ. θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με εξ αναβολής εντός έδρας ματς κόντρα στον Αίαντα Μαλεσίνας.

 

Τα σετ

25-9, 25-12, 21-25, 25-19

 

Συνθέσεις Ομάδων

Σύλλας Αιδηψού (Αποστολία Νούσια): Θεοδώρου, Καραγιάννη, Κούτρα Λ., Κουτσουρή, Καπουσιάση, Κερασιώτη, Κούτρα Μ., Μηλιώτη, Μαργιώτη, Μιμούση, Μπαρμπούνη, Σχοινά, Τριανταφύλλου, Χατζηαθανασίου

 

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Ανατζούτσουλα, Γενιτσαροπούλου, Κακαβιά, Κατσακιώρη Αι., Κεφαλά, Σταμούλη, Γαλανού, Διώτη, Καρυώτη, Κατσακιώρη Β., Ρουμελιώτη, Τσιλίκα

 

Διαιτητής: Αργύρης Μαυράκης

Χρονομέτρης: Ιωάννα Τσάβου

 















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος