Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(22/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες διανύουμε εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα κι εμείς θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Βαυαρούς στην έδρα της Βαλένθια και ο κόουτς Λάσο είναι αναγκασμένος να προετοιμάσει την ομάδα του για ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι εντός 48 ωρών. Ο στόχος της εισόδου στην τελική δεκάδα παραμένει ζωντανός για την Μπάγερν, η οποία όμως θα πρέπει να πετύχει σημαντικές νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους. 
 
Η Μακάμπι έχει πραγματοποιήσει κάποιες νίκες το τελευταίο διάστημα, που την έχουν βοηθήσει να αναρριχηθεί στην κατάταξη της Ευρωλίγκα. Σε καλή κατάσταση δείχνουν οι Ισραηλινοί και θα παλέψουν για ένα σπουδαίο διπλό στη Γερμανία. Μόνο ο Σόρκιν είναι αμφίβολος για την ομάδα του κόουτς Κάτας. 
 
Αναμένεται σκληρή μάχη με την Μπάγερν να παίζει το απόθεμα των ελπίδων της για κάτι καλύτερο στη φετινή διοργάνωση και τη Μακάμπι να προσπαθεί για ένα ευνοϊκό πλασάρισμα. 
 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80.......

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)