Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(1/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες επιστρέφουμε μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Βιλερμπάν και της Ολύμπια Μιλάνο

Οι Γάλλοι έχουν ξεμείνει από στόχους στη διοργάνωση και αγωνίζονται για το γόητρο τους. Μετά από δύο αλλαγές προπονητή η ομάδα της Λυόν δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της και δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του επιπέδου της Ευρωλίγκα. Στο καταπληκτικό νέο γήπεδο θα κάνουν μια ακόμη προσπάθεια να γευτούν τη χαρά της νίκης, κάτι που φέτος λίγες φορές έχουν κατορθώσει. 
 
Η Μιλάνο κάνει την τελευταία της απόπειρα να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Ο Μίροτιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση κι ο κόουτς Μεσίνα προετοιμάζει το σύνολο του για την τελική αντεπίθεση. Ιδιαίτερα μετά το σοκ της απώλειας του κυπέλλου Ιταλίας από την υποδεέστερη Νάπολι, αναμένεται αντίδραση και καλύτερη απόδοση στο προσεχές παιχνίδι. 
 
Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπου τον πρώτο λόγο θα δώσουμε στη Μιλάνο, την ομάδα με την μεγαλύτερη ποιότητα και το υψηλότερο κίνητρο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ  - 4.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)