Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Νέου Κόσμου 8-1

Εύκολη νίκη για το Καρπενήσι Futsal, το οποίο επιβλήθηκε με 8-1 του Νέου Κόσμου.

Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 18:00. Ήταν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League, παρουσία περίπου 50 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Μαντέκα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με καλή εμφάνιση και ωραίο ποδόσφαιρο. Τέσσερις ποδοσφαιριστές του (Λέρης, Πλεξίδας, Παχής, Σταμούλης) πέτυχαν από δυο γκολ. Οι Ευρυτάνες ανέβηκαν στους 20 πόντους, παραμένουν στην 4η θέση, διάγοντας μια ικανοποιητική σαιζόν παρότι «νεοφώτιστοι», καθώς διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Α.Ε. Νέου Κόσμου του Παναγιώτη Δελημιχάλη παρατάχτηκε με μόλις 7 αθλητές, αρκετές απουσίες και έκανε φιλότιμη προσπάθεια, μη καταφέρνοντας να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο της. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 6 πόντους και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την τελευταία θέση, την οποία μοιράζονται με τον Ολυμπιακό Σάλας.

Για την επόμενη (15η) αγωνιστική την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου οι Ευρυτάνες θα παίξουν στο Πάρκο Γουδή (Σαργκάνης-Μπέριος) με τον Ηνίοχο, ενώ ο Νέος Κόσμος «κοντράρεται» με το Κατενάτσιο Νέα Γενιά.

 

«Μάχη» για τα Play Off

Η ομάδα του Καρπενησίου διεκδικεί με Κατενάτσιο Νέα Γενιά και Ηνίοχο το 4ο «εισιτήριο» που οδηγεί στα προημιτελικά. Ο 4ος του 2ου Ομίλου θα αντιμετωπίσει τον 1ο του 1ου Ομίλου Κορυδαλλό. Από τον όμιλο του Ευρυτανικού συγκροτήματος έχουν προκριθεί οι: Θρακομακεδόνες, Μινώταυρος και ΠΑΟΚ.

 

1η αγωνιστική τιμωρίας

Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος του Καρπενησίου εξέτισε την πρώτη από τις πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του.

 

Σε τρία αθλήματα


 

Την πρώτη του παρουσία με τους Ευρυτάνες κατέγραψε ο Αργύρης Τσάκνης (Φωτογραφία), που έχει συμμετοχή φέτος σε 3 διαφορετικά αθλήματα (Με την Ποταμιά στο ποδόσφαιρο, με τον Άτλαντα στο μπάσκετ και με το Καρπενήσι Futsal στο ποδόσφαιρο σάλας)

 

Με 7αδα

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Καρπενήσι με μόλις 7 αθλητές. Μάλιστα στο πρώτο ματς επικράτησαν με 5-4 του αντιπάλου τους. Διατηρούν εξαιρετικές ακαδημίες, με τα τμήματα υποδομής τους να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σάλας. 

 

Από δυο γκολ


 

Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχαν οι: Άγγελος Παχής (4΄, 12΄), Χρήστος Λέρης (13΄, 36΄), Κώστας Σταμούλης (21΄, 39΄) και Γιώργος Πλεξίδας (7΄, 24΄). Για τον Νέο Κόσμο μείωσε σε 7-1 προσωρινά ο πρώτος σκόρερ του Μηνάς Μουτσόπουλος στο 38΄. Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία) ανέβηκε στα 17 γκολ, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς που συμμετείχε.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-0 υπέρ των γηπεδούχων.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Καλύβας, Παχής, Λέρης, Σταμούλης, Πλεξίδας (Κατσαρός, Σερπάνος, Μπουμπουρής, Σαπούνης, Τσάκνης, Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος Χ., Φακίτσας, Κόκκοτος)

 

Α.Ε. Νέου Κόσμου (Παναγιώτης Δελημιχάλης): Λύτρας, Κάφαλης, Ράικος, Μουτσόπουλος, Esabalidis (Γεωργακόπουλος, Ασημακόπουλος)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος