Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ηνίοχος-Καρπενήσι Futsal 12-1

Άδοξο τέλος στα εκτός έδρας παιχνίδια του Καρπενήσι Futsal, το οποίο συμμετέχοντας με πολλές ελλείψεις και αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα ηττήθηκε με 12-1 από τον Ηνίοχο.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο Πάρκο Γουδη «Σαργκάνης-Μπέριος», αρχίζοντας στις 22:00. Ήταν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League.

Ο Ηνίοχος του Άρη Ζάχου έφτασε χωρίς δυσκολίες στη νίκη, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σκόραρε ήδη 6 φορές από το α΄ μέρος, πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ στην επανάληψη. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μπάζος πρωταγωνίστησέ με 4 τέρματα. Οι νικητές έφτασαν τους 18 πόντους, πλησιάζοντας στο -3 το τέταρτο Κατενάτσιο Νέα Γενιά και έχουν και ματς λιγότερο.

Το Καρπενήσι Futsal συμμετείχε λόγω του εργάσιμου της ημέρας με αρκετές απουσίες και δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο του. Μετά τη μη κάθοδο στον αγώνα με τον  ΠΑΟΚ έμεινε εκτός προημιτελικής φάσης, παρότι μέχρι πριν λίγες ημέρες βρισκόταν στην 4η θέση και πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία. Οι Ευρυτάνες έχουν 20 πόντους και αναμένεται να τερματίσουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι νικητές αντιμετωπίζουν την Παρασκευή 1 Μαρτίου το Κατενάτσιο Νέα Γενιά και την Κυριακή 3 Μαρτίου τον Νέο Κόσμο. Το Καρπενήσι ολοκληρώνει τις φετινές υποχρεώσεις του με εντός έδρας ματς κόντρα στον δεύτερο Μινώταυρο την Κυριακή 3/3 και ώρα 17:30.

 

Η διεκδικήση της 4αδας

Κατενάτσιο και Ηνίοχος διεκδικούν το 4ο «εισιτήριο» για το Final 8. Η ομάδα που θα προκριθεί και θα ακολουθήσει Θρακομακεδόνες, Μινώταυρο και ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση θα παίξει στα προημιτελικά με τον πανίσχυρο και 1ο του Α΄ Ομίλου Κορυδαλλό.

 

Διπλασιασμός νικών

Το συγκρότημα του Άρη Ζάχου είχε κερδίσει τρεις μέρες νωρίτερα το Καρπενήσι και στις γυναίκες με 0-2.

 

Γεμάτο ποινολόγιο

Για τους γηπεδούχους ο Μαντής Α. εξέτισε την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του και ο Γκαγκάντερος τη μια αγωνιστική του. Για το Καρπενήσι ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος εξέτισε τη 2η από τις 5 αγωνιστικές, καθώς δεν προσμετράται το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω της μη καθόδου των Ευρυτάνων.

 

Πολλές απουσίες

Λόγω του μεσοβδόμαδου και του εργάσιμου της ημέρας οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν με πολλές απουσίες. Μάλιστα κατέβηκαν χωρίς προπονητή και με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καραγιάννη.

 

Εξ αναβολής ματς

Ο αγώνας επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κλεισίματος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, με την αποστολή του Καρπενησίου να επιστρέφει πρόωρα.

 

«Αγκάθι» τα εκτός

Σε 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις το Καρπενήσι κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 4 πόντους (1 νίκη-1 ισοπαλία-6 ήττες).

 

Άνετος «άσος»

Ο Ηνίοχος προηγήθηκε με 6-0 από το α΄ κιόλας μέρος, ενώ στην επανάληψη με έξι ακόμη γκολ έφτασε στο άνετο 12-1. 4 γκολ σημείωσε ο Μπάζος Σ. (9, 10΄, 29΄, 31΄), 3 ο Παναγιώτου Ν. (11΄, 26΄, 37΄) και από ένα οι: Μαντής Ε. (23΄), Μάργα Γ. (34΄), Αθανασίου Κ. (2΄), Γκίκας Σ. (12΄) και Σείτι Κ. (7΄). Για τους Ευρυτάνες μείωσε προσωρινά σε 10-1 στο 32ο λεπτό ο αρχηγός Γιώργος Φαρμάκης.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ηνίοχος (Άρης Ζάχος): Κρίγκος, Μαντής Ε., Παναγιώτου, Γκίκας, Μάργα (Μπάζος, Σίσκας, Αθανασίου, Ρούσιτ, Σείτι)

 

Καρπενήσι Futsal (-): Κόκκοτος, Καραγιάννης, Κατσαδούρος, Φαρμάκης, Πατρώνης (Λέρης, Παχής, Κατσαρός)

 

Διαιτητές: Γιώργος Σύρρος& Παύλος Μαυρομάτης

Χρονομέτρης: Νίκος Μανούρας

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφία αρχείου