Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Εθνικός Λυκίας-Καρπενήσι Futsal 1-1

Ισοπαλία εκτός προγράμματος για το Καρπενήσι Futsal, που έμεινε στο 1-1 απέναντι στον μαχητικό Εθνικό Λυκίας.

Η αναμέτρηση ήταν για την 14η αγωνιστική του Women΄s Futsal Championship (2ος Όμιλος) και έγινε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Pallini Arena, αρχίζοντας στις 21:45 και διεξήχθη με βροχή για αρκετό διάστημα του.

Ο Εθνικός Λυκίας του Απόστολου Ζορμπά κατέβασε ένα αρκετά μαχητικό και ανταγωνιστικό σύνολο με συμπαγής αμυντική γραμμή, που αν και δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο έβγαλε πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Σκόραρε για τις γηπεδούχες η συνήθης ύποπτη Δέσποινα Μαστοράκη, με τον Εθνικό να ανεβαίνει στους 8 πόντους, βρισκόμενος στην 8η και προτελευταία θέση.

Το Καρπενήσι Futsal έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις, μη καταφέρνοντας να βρει τα «πατήματα» του κόντρα στον καλοστημένο αντίπαλο. Συμμετείχε με αρκετές απουσίες και δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε περισσότερα γκολ. Στην επανάληψη έφτασε στην ισοφάριση με την Ντίνα Κορομπίλια. Η ομάδα της Ευρυτανίας έχει 22 πόντους και είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την επόμενη (15η) αγωνιστική το συγκρότημα της Νέας Μάκρης έχει ρεπό, ενώ η ομάδα της Ευρυτανίας υποδέχεται τους Τράχωνες Αλίμου.

 

Βελτιωμένος ο Εθνικός

Αρκετά καλή παρουσία έχει το τελευταίο διάστημα ο Εθνικός, παρουσιάζοντας αγωνιστική βελτίωση. Μάλιστα είχε έρθει ισόπαλος με 2-2 απέναντι στον Φωστήρα Καισαριανής.

 

Χωρίς καθοδήγηση

Οι φιλοξενούμενες αγωνίστηκαν χωρίς προπονητική καθοδήγηση εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιτελείου του (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος). Στον πάγκο έμεινε η τερματοφύλακας Λία Μαρασίδη, ενώ από την κερκίδα παρακολούθησε ένα ακόμη ματς η τραυματίας Θεοδώρα Νταή, που ανυπομονεί για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση.

 

Ένα σε κάθε μέρος

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με την πρώτη του σκόρερ Δέσποινα Μαστοράκη, που έφτασε τα 16 γκολ. Το Καρπενήσι ισοφάρισε στην επανάληψη με την Ντίνα Κορομπίλια, 12ο της με τη φετινή της ομάδα.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Εθνικός Λυκίας (Απόστολος Ζορμπάς): Μπαμπουσκάκη, Νικολάκη, Ρούσσου, Κλεφτάκη, Μαστοράκη (Μπούσουλα, Περσκέφα)

 

Καρπενήσι Futsal (-): Λαμπρινοπούλου, Καρέτσου, Οικονόμου, Τόσσου, Κουρομπλή (Κορομπίλια, Μαρασίδη)

 

Διαιτητές: Δημήτρης Τζαφόλιας& Βασίλης Τζαφόλιας

Χρονομέτρης: Κώστας Ευαγγελίδης

 




Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Greek Women΄s Soccer News