Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Φωστήρας Καισαριανής-Καρπενήσι Futsal 0-7

Με πολύ καλή παρουσία το Καρπενήσι Futsal «σφράγισε» την πρόκριση στους «8» του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 7-0 του Φωστήρα Καισαριανής.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη  28 Φεβρουαρίου στα Ξύλινα Καισαριανής και άρχισε στις 22:00. Ήταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship.

Ο Φωστήρας Καισαριανής της Κωνσταντίνας Κατσαΐτη μετά από ένα σερί τριών θετικών αποτελεσμάτων δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο του, παρά τη μαχητικότητα που επέδειξε για μια ακόμη φορά. Το βλέμμα της ομάδας είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κλασικού ποδοσφαίρου, που διεκδικεί την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Οι γηπεδούχες παρέμειναν στην 5η θέση με 19 πόντους.

Το Καρπενήσι Futsal με τον Γιώργο Πανόπουλο στο «τιμόνι» και τον Δημήτρη Κολλημένο άμεσο συνεργάτη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, παρουσίασε εικόνα ομάδας σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Από δυο γκολ σημείωσαν οι: Βασιλική Οικονόμου και Κωνσταντίνα Τόσσου. Το συγκρότημα της Ευρυτανίας ανέβηκε στους 25 πόντους και τερματίζει 4ο στην κανονική διάρκεια.

Για την επόμενη (17η) αγωνιστική ο Φωστήρας θα παίξει στο τελευταίο του παιχνίδι εκτός έδρας με την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, ενώ η ομάδα της Ευρυτανίας έχει ρεπό και θα αγωνιστεί ξανά στις 17 Μαρτίου σε εξ αναβολής ματς στο Καρπενήσι με τους Τράχωνες Αλίμου.

 

Έκπληξη στη διεθνή


 

Η ομάδα του Καρπενησίου έκανε μια όμορφη αφιέρωση στην Καλλιόπη Καλοκαιρινού, που θα λάβει μέρος με την Εθνική κορασίδων στην 2η προκριματική φάση του EURO WU-17 (10-16 Μαρτίου 2024, Σερβία). Η Καλοκαιρινού αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική με τον Πήγασο Θριασίου. Καλλιόπη Καλοκαιρινού και Θεοδώρα Νταή παρακολούθησαν το ματς από τον πάγκο.

 


Σπουδαία κίνηση


 

Οι Ευρυτάνισσες δεν ξέχασαν τα θύματα των Τεμπών, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκι που είχε το μήνυμα «Πάρε με όταν φτάσεις». Επιπλέον οι διαιτητές κράτησαν ενός λεπτού σιγή.

 

Πρόκριση στους «8»

Το Καρπενήσι προκρίθηκε στα προημιτελικά, ακολουθώντας από τον όμιλο τον Ηνίοχο, την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και τον Ατρόμητο. Στους «8» θα υποδεχτεί σε διπλά προημιτελικά την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

 

Συμπλήρωσε κάρτες

Η αρχηγός του Καρπενησίου Εύη Καρέτσου συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το επόμενο ματς της ομάδας της.

 

Με όμορφο ποδόσφαιρο

Η ομάδα της Ευρυτανίας προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με 0-3, ενώ στην επανάληψη έφτασε στο τελικό 0-7. Σκόραραν οι: Εύη Καρέτσου στο 7΄, Ντίνα Κορομπίλια στο 12΄, Κωνσταντίνα Τόσσου στο 19΄ και στο 39΄ (Στο δεύτερο η μπάλα βρήκε και στη Φαράτζ), Αριστέα Λεονταρίτη στο 21΄ και Βασιλική Οικονόμου στο 37΄ και στο 39΄, με την τελευταία να ανεβαίνει στα 19 γκολ.

 

Κίτρινες Κάρτες

Καρέτσου

 

Συνθέσεις Ομάδων

Φωστήρας Καισαριανής (Κωνσταντίνα Κατσαΐτη): Αλεξάκη, Λύσσαρη, Φαράτζ, Κατσιώτη, Κυριακίδη (Τοσκα, Καρανταλή, Καμβάση)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος-Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Κορομπίλια, Οικονόμου, Λεονταρίτη (Τόσσου, Μπουμπουρή, Γαβαλά, Ζιώγα, Καλοκαιρινού)

 

Διαιτητές: Γιώργος Ρουσσάκης& Θάνος Ζαχαρόπουλος

Χρονομέτρης: Κώστας Τοκατλίδης

 





Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Greek Women΄s Soccer News.