Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Ηνίοχος 0-2

Σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό ματς η ομάδα γυναικών του Καρπενήσι Futsal ηττήθηκε με 0-2 από τον Ηνίοχο.

Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship (2ος Όμιλος) και ήταν εξ αναβολής. Έγινε στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στη 13:00, παρουσία περίπου 50 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου έκανε αρκετά ανταγωνιστική εμφάνιση, προσηλωμένο στο αμυντικό κομμάτι κατά κύριο λόγο και κοιτάζοντας στα μάτια την πρωτοπόρο μοναδική αήττητη ομάδα. Μάλιστα στο τέλος είχε δυο χαμένα δεκάμετρα πέναλτι. Οι Ευρυτάνισσες παραμένουν 4ες με 22 πόντους, κάνοντας πολύ καλή πορεία.

Ο Ηνίοχος του Άρη Ζάχου συνέχισε την αήττητη πορεία του, φτάνοντας στο νικηφόρο σκορ και στο 13 στα 13 με τέρματα της Γιοχάνα Νάγκελ και της Γκρισέλντα Τσέλα. Ο ΠΑΣ έφτασε τους 39 πόντους και αναμένεται στους διπλούς προημιτελικούς να «κοντραριστεί» με τον 4ο του 1ου Ομίλου Ολυμπιακό Σάλας.

Οι δυο ομάδες για την 17η αγωνιστική έχουν τις επόμενές ημέρες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι Ευρυτάνισσες παίζουν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στα Ξύλινα Καισαριανής με τον Φωστήρα και ο Ηνίοχος μια ημέρα μετά στο ίδιο γήπεδο με τους Αμπελοκήπους.

 

13/13

Η ομάδα του Άρη Ζάχου έκανε το 13 στα 13. Μάλιστα έχει τέρματα 114-13, παρουσιάζοντας εξαιρετική επίδοση σε επίθεση και άμυνα.

 

Κοντά η Νταή


 

Για ένα ακόμη ματς η τραυματίας Θεοδώρα Νταή (Φωτογραφία) βρέθηκε κοντά στην ομάδα της. Το ματς παρακολούθησε και η αθλήτρια του ΠΑΣ Λαμία Κωνσταντίνα Πενταγιώτη.

 


Ζωντανή μετάδοση

Το ματς μετέδωσε για μια ακόμη φορά ο Τάσος Ζαφειρίου για το Greek Women΄s Soccer News.

 


Κορυφαία η Βαΐτση


 

Η τερματοφύλακας του Ηνίοχου Αντιγόνη Βαΐτση (Φωτογραφία) έκανε εξαιρετική εμφάνιση, αποκρούοντας μάλιστα δυο δεκάμετρα πέναλτι. Πρόκειται για την κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργου. Μάλιστα ο κ. Βαΐτσης που είναι προπονητής παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα.


Κρίθηκε στο πρώτο

Οι φιλοξενούμενες έφυγαν με το νικηφόρο 0-2 από το πρώτο κιόλας μέρος με τη Γιοχάνα Νάγκελ στο 12΄ και την Γκρισέλντα Τσέλα στο 16΄ να σκοράρουν. Οι δυο αθλήτριες εντάχτηκαν τον Ιανουάριο στον Ηνίοχο και αγωνίζονται στο κλασικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα των Ποντίων Δραπετσώνας (Β΄ Εθνική)

 



Τρεις αποκρούσεις

Στην επανάληψη η τερματοφύλακας του Καρπενησίου Παναγιώτα Λαμπρινοπούλου (Φωτογραφία) απέκρουσε δεκάμετρο πέναλτι της Γιοχάνα Νάγκελ. Το Καρπενήσι έχασε δυο δεκάμετρα πέναλτι, με την Αντιγόνη Βαΐτση να αποκρούει τις εκτελέσεις της Δήμητρας Τσούμα και της Ντίνας Κορομπίλια. 

Τραυματίας αποχώρησε η Γκρισέλντα Τσέλα, με την ομάδα της Ευρυτανίας να της εύχεται ταχεία ανάρρωση. 

 


Κίτρινες Κάρτες

Ζάχος

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Λαμπρινοπούλου, Καρέτσου, Κορομπίλια, Οικονόμου, Τσούμα Δ. (Γιαννιώτη, Λερογιάννη, Σταμούλη Χ., Μούτσι, Μπουμπουρή, Γαβαλά, Πιστιόλη, Κωστορρίζου)

 

Ηνίοχος (Άρης Ζάχος): Βαΐτση, Γεωργίου, Μπατζάκα, Σπαγάκου, Ψαρρού (Πλεξίδα, Νάγκελ, Τσέλα)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης

 





























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος