Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Επιτυχίες για τον Αίαντα Πεύκης των Γεωργίου & Γιαννιώτη


Ένα τριήμερο γεμάτο αγώνες είχε την ευκαιρία να απολαύσει η TKD #AiantasPefkis Team στην Χαλκίδα, όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος για το 2024. 
Τρία χρυσά , τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του συλλόγου μας, την ίδια στιγμή που ακόμη μια πεντάδα αθλητών και αθλητριών έφτασαν κοντά στο μετάλλιο, έμειναν όμως στην 5η θέση των κατηγοριών τους.
Η δασκάλα μας Γεωργία Γιαννιώτη και ο δάσκαλός μας Γιώργος Γεωργίου ήταν καθ` όλη τη διάρκεια του τριημέρου στο πλευρό των μικρών αθλητών και αθλητριών μας, καθοδηγώντας τους στους αγώνες που συμμετείχαν.
Τα μετάλλια κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: 
ΧΡΥΣΑ
🥇 Μειμαρακης Δημήτρης ΠΑΙΔΩΝ 2010 ( 65+ )
🥇 Νιακου Δάφνη ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2011 ( 55- )
🥇 Κοκκιδης Αλέξανδρος ΠΑΙΔΩΝ 2010 ΕΓΧΡ ( 65- )
ΑΣΗΜΕΝΙΑ
🥈 Παππα Αθήνα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2012 ΕΓΧΡ ( 44- )
🥈 Πάππας Κωσταντινος ΠΑΙΔΩΝ 2013 ΕΓΧΡ ( 37- )
🥈 Δεληγιαννη Ελπίδα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2011 ( 55- )
🥈 Κακαρουμπας Μαξιμος ΠΑΙΔΩΝ 2011 ( 57- )
ΧΑΛΚΙΝΑ
🥉 Ταρλα Αντιγονη ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2013 ΕΓΧΡ ( 44- )
🥉 Αλουκου Μαρία ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010 ΕΓΧΡ ( 44- )
Ακόμα την 5η θέση πήραν οι Παρσαλιδης Αλέξανδρος, Θεοδωριδης Θεμης, Καλογήρου Μυρτω, Πασαδελη Μυρτω και Βασίλειου Δημήτρης. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές μας Αγγελακόπουλος Κωσταντινος, Μαρία Σαρρη και Κοντακου Μαργαρίτα.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους για την προσπάθεια. Ευχαριστούμε και τους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί με αφοσίωση, πείσμα, ήθος και δύναμη. Γεμάτοι με μοναδικές αναμνήσεις από το πρώτο πρωτάθλημα της Ένωσης για τη νέα χρονιά, αλλά και πολλές αγωνιστικές εικόνες, χρήσιμες για το αγωνιστικό μέλλον του καθενός παιδιού ξεχωριστά.
 



 
Πηγή: Αίαντας Πεύκης