Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Βραβεύτηκε η Ευρυτάνισσα Μελίνα Γεωργίου


🔹 Η οικογένεια του ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΥΚΗΣ, αισθάνεται υπερηφάνεια για τη βράβευση δύο δικών της ανθρώπων, στην εκδήλωση της ΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Αμφιθέατρο της Hellenic Olympic Committee.
🔹 Για την πρόεδρό της, την Γεωργία Γκάτση, η οποία τιμήθηκε από την ΕΤΑΝΕ για την προσφορά της στο Ολυμπιακό ταεκβοντό. Στο Αθήνα 2004, από το διευθυντικό πόστο που κατείχε (deputy competition manager - διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών στην Οργανωτική Επιτροπή), δημιούργησε τις συνθήκες ώστε το Ολυμπιακό τουρνουά του ταεκβοντό να έχει τεράστια επιτυχία. Η Ενωση την τίμησε για τη συνολική προσφορά της στο άθλημα του Ολυμπιακού ταεκβοντό και φυσικά για τη συνεισφορά της στην πραγματοποίηση του Ολυμπιακού τουρνουά, πριν από 20 χρόνια, στο κλειστό του Φαλήρου.
🔹 Για την Μελίνα Γεωργίου, αθλήτρια του Αίαντα, η οποία τιμήθηκε από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, για την 5η θέση που κατέκτησε τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών, όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων.
🔹 Οι δάσκαλοι του συλλόγου μας, Γεωργία Γιαννιώτη και Γιώργος Γεωργίου, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της Ένωσης, μαζί και με το έτερο μέλος της οικογένειας και επίσης πρωταθλήτρια του Αίαντα, Αγγελική Γεωργίου.
🔹 Συγχαρητήρια από όλη την αθλητική οικογένεια του ΑΣ Αίαντα Πεύκης τόσο στην πρόεδρό μας, όσο και στην αθλήτρια του Αίαντα. Μας έκαναν υπερήφανους.\