Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ημέρα βόλεϊ για τα Λύκεια της Ευρυτανίας (Αποτελέσματα& πλούσιο φωτορεπορτάζ)

 



 

 

 

Μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πετοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών των Λυκείων του Νομού Ευρυτανίας από το γραφείο Φυσικής Αγωγης Νομου Ευρυτανίας
 Συμμετείχαν τα ακόλουθα 5 σχολεία ΓΕΛ Καρπενησίου, ΕΠΑΛ Καρπενησίου, ΓΕΛ Κερασοχωρίου, ΓΕΛ Φουρνάς και ΕΠΑΛ Δυτικής Φραγκίστας.

Μετά τη λήξη των παιχνιδιών έγινε φιλικό μεικτής ομάδας ΓΕΛ και μεικτής ομάδας ΕΠΑΛ. Τα ματς σφύριξε ο Βασίλης Ρουμελιώτης της Πανευρυτανικής, ο οποίος είναι και πιστοποιημένος διαιτητής.

Πρώτο στα αγόρια ήταν το ΕΠΑΛ Καρπενησίου της Βίκυς Γιαννοπούλου και στα κορίτσια το ΓΕΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου. Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η συμμετοχή των σχολείων της Περιφέρειας (Φουρνά, Δυτική Φραγκίστα, Κερασοχώρι), με τα ηρωικά παιδιά των χωριών μας να λαμβάνουν μέρος σε μια αθλητική-"γιορτή" υπό την καθοδήγηση των εξαιρετικών καθηγητών τους.

Να σημειωθεί πως φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2΄ ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου και του Βασίλη Ρουμελιώτη, φέρνοντας αρκετά μικρά κορίτσια της πόλης μας στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Κορίτσια ΓΕΛ Καρπενησίου-Κορίτσια ΕΠΑΛ Καρπενησίου 2-0 (25-18, 25-18)

Αγόρια ΕΠΑΛ Καρπενησίου-Μεικτή ΕΠΑΛ Δυτικής Φραγκίστας 2-0 (25-9, 25-21)

Μεικτή ΓΕΛ Κερασοχωρίου-Μεικτή ΓΕΛ Φουρνάς 2-0 (25-15, 25-19)

Αγόρια ΕΠΑΛ Καρπενησίου-Μεικτή ΓΕΛ Κερασοχωρίου 2-0 (25-19, 25-18)

 

Φιλικό

Μεικτή ΕΠΑΛ Καρπενησίου-Μεικτή ΓΕΛ Καρπενησίου 2-0 (25-14, 25-18)

 





























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Κατερίνα Μπαλωμένου