Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Θυμήθηκαν τα παλιά οι βετεράνοι Βελουχίου και Πειραιά

Φιλικό παιχνίδι παλαίμαχων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Αγωνίστηκαν ο ιστορικός ΑΠΟΚ και μικτή βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πειραιά σε μια αρκετά αξιόλογη δράση.
Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-1, με τον Δημήτρη Κουρλο να σκοράρει για την ομάδα του Καρπενησίου.
Αγωνίστηκαν από πλευράς ΑΠΟΚ οι: Ναπολέων Δρίβας, Σπύρος Δρίβας, Γιάννης Χαλκιάς, Νωντας Νιαβης, Στέλιος Ρεσίτης, Χρήστος Βλάχος, Άκης Ανδρεάκης, Γιάννης Τσάκνης, Κωστας Γραμματίκας, Γιάννης Φλωράκης, Δημήτρης Κουρλος, Κώστας Μπόνιας, Δημήτρης Σερπάνος και Βασίλης Τσουκαλάς.
Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Ζαχαρης, πρωην ρέφερι Β" Εθνικής και βοηθοί οι: Κωνσταντίνα Μπουμπουρή απο την Ευρυτανία και Παναγιώτα Κουτσουμπου από τον Πειραιά, πρώην διεθνείς και οι δύο.
Πρόθεση του Προέδρου του Βελουχιού Παναγιώτη Ρεσίτη, που διοργάνωσε το ματς είναι η διεξαγωγή 5 ετήσιων τουρνουά βετεράνων στο Καρπενήσι με στόχο την ανάδειξη της περιοχής μας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Το περυσινό καλοκαίρι μάλιστα έγινε μια πολύ όμορφη δράση, που αφιερώθηκε σε ανθρώπους του Ευρυτανικου ποδοσφαίρου που δεν βρίσκονται εν ζωή.