Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Τιμητική βράβευση για τη Σεμέλη Ζαρμακούπη


Η αθλήτρια του Α.Σ. Ευρυτανίας Σεμέλη Ζαρμακούπη θα βραβευθεί στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται η βράβευση των Αθλητών/τριών που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Η Σεμέλη είχε μία εξαιρετική χρονιά με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πολωνία, γράφοντας το όνομα της στην ιστορία ως η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε μία τόσο σημαντική διάκριση στο άθλημα του Kickboxing.

Η Ελληνίδα αθλήτρια με προπονητές τον πατέρα της Νίκο Ζαρμακούπη και τον αδερφό της Σταύρο Ζαρμακούπη επιβεβαίωσε για ακόμα μια χρονιά ότι είναι μια αθλήτρια με σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα οι διεθνείς διακρίσεις της Ελληνίδας αθλήτριας για το 2023:

  • 3η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πορτογαλία-WAKO SENIOR AND MASTER WORLD CHAMPIONSHIP 2023 -50 κιλα Kick light Γυναικών
  • 3η EUROPEAN OLYMPIC GAMES 2023 ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ -50 κιλα Light Contact Γυναικών (η μοναδικη Ελληνιδα αθλητρια που κατεκτησε μεταλλιο σε European games στο Kick Boxing)
  • 1η Πανευρωπαϊκό Κύπελλο EUROPEAN CUP ATHENS CHALLENGE 2023 -50 κιλα Kick light- Light Contact
  • 1η Πανευρωπαϊκό Κύπελλο WAKO EUROPEAN CUP SERBIA OPEN 2023-50 κιλα Kick light- Light Contact 1η Παγκόσμιο Κύπελλο
  • 8th TURKISH OPEN WAKO WORD CUP 2023 -50 κιλα Kick light 1η Πανελλήνια Πρωταθλητρια 2023 και στα δυο στυλ Kick light- Light Contact στα -50 κιλα Γυναικώ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Banquet με ώρα έναρξης τις 19:00.

Πηγή:  www.apexsports.gr