Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ύψιστη τιμή και βράβευση από την ΕΟΕ για τη Σεμέλη Ζαρμακούπη


Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου την αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής 72 αθλητές-τριες. Μεταξύ των διακριθέντων και βραβευθέντων η Ευρυτάνισσα πρωταθλήτρια Σεμέλη Ζαρμακούπη του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2023 στην Κρακοβία στο αγώνισμα του kick boxing.

Κοντά της πάντα ο πατέρας της και εκ των προπονητών της Νίκος Ζαρμακούπης και η μητέρα της Εύη Κονιαβίτη-Ζαρμακούπη.

Στην εκδήλωση που μετέδωσαν ζωντανά τα τηλεοπτικά κανάλια της Novasports βραβεύτηκαν συνολικά 72 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα όσοι κατέκτησαν το 2023 μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, όσοι προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και όσοι πήραν μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023» και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε στο χαιρετισμό του: Έχουμε πλέον μία, όχι μόνο υψηλού επιπέδου αλλά και μεγάλη ομάδα για το Παρίσι.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, o Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, οι πρώην Υπουργοί και Υφυπουργοί Φάνη Πετραλιά και Γιώργος Λιάνης, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ και προσωπικότητες από τον αθλητικό χώρο.

 

Δείτε video εδώ:


 

 






Πηγή: sport24.gr