Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Αθήνα 90΄-Καρπενήσι Futsal 2-5

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Τσούμα το Καρπενήσι Futsal έκανε νικηφόρο ξεκίνημα για τον δεύτερο γύρο, καθώς επικράτησε με 5-2 της αξιόμαχης Αθήνα 90΄.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 16:15. Ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship.

Η Αθήνα 90΄ του Γιάννη Μωυσιάδη με αρκετά νεανικό ρόστερ πραγματοποίησε φιλότιμη προσπάθεια, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό. Πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, καταφέρνοντας να μειώσει σε 4-2. Το «καλτσέτο» παρέμεινε στους 9 πόντους και την 5η θέση, έχοντας ίσους βαθμούς με Φωστήρα Καισαριανής και Τράχωνες Αλίμου.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου είχε σε μεγάλη ημέρα τη Δήμητρα Τσούμα που πέτυχε 5 γκολ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, εκμεταλλευόμενο την έδρα του. Έκανε καλή εμφάνιση, συμμετέχοντας με αρκετά νέα κορίτσια από την περιοχή. Έφτασε τους 18 πόντους και εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Final 8.

Για την επόμενη (12η) αγωνιστική το Καρπενήσι θα παίξει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με την ισχυρή Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, ενώ το «καλτσέτο» έχει ρεπό.

 

Στα χαρτιά φιλοξενούμενο

Το πρώτο ματς των δυο ομάδων είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με τυπικά γηπεδούχο το Καρπενήσι.

 

2ο «σπίτι» του

Για ένα ακόμη ματς ο εξαιρετικός Τάσος Ζαφειρίου επέλεξε το φιλόξενο Καρπενήσι, για να καλύψει ζωντανά την αναμέτρηση για το Greek Women΄s Soccer News. Η ομάδα της Ευρυτανίας τον ευχαριστεί θερμά για αυτό.

 


Χωρίς το «βαρύ πυροβολικό»

Η ομάδα της Ευρυτανίας έπαιξε χωρίς την 1η σκόρερ του Βασιλική Οικονόμου για πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Η Οικονόμου έχει πετύχει 16 γκολ συνολικά.

 

Προεδρική παρουσία


 

Αρχηγός αποστολής της Αθήνας 90΄ ήταν ο Πρόεδρος της Θοδωρής Ντάρλας (Φωτογραφία), πρώην Πρόεδρος και της ΠΕΠΣΣ.

 

Δώρα Αθήνας 90΄

Η ομάδα της Αθήνας 90΄ σε μια αρκετά όμορφη κίνηση προσέφερε αναμνηστικά δώρα στις παίχτριες και την αποστολή του Καρπενησίου.

 


Νέα προσπάθεια


 

Το τελευταίο διάστημα σημειώθηκαν ανακατατάξεις στην ομάδα της Αθήνας 90΄, με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Μωυσιάδη (Φωτογραφία) να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και τον Γιώργο Κριτσιώπη Γενικός Αρχηγός. Παρελθόν αποτέλεσαν ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης και η τιμ μάνατζερ Τριανταφυλλιά Κολώτση, που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό.

 

Απόλυτη πρωταγωνίστρια


 

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε η Δήμητρα Τσούμα (Φωτογραφία) που πέτυχε και τα 5 γκολ του Καρπενησίου, φτάνοντας τα 14 σε μόλις 4 συμμετοχές. Έδωσε προβάδισμα με 0-4 στο Καρπενήσι με γκολ στο 2΄, στο 3΄, στο 17΄ και στο 18΄, ενώ στο 40΄ έκανε το 2-5. Η Αθήνα 90΄ αντιστάθηκε και μείωσε σε 2-4 προσωρινά με την Μαρία-Μπέλλα Μούτσου στο 35΄ και την 1η σκόρερ της Αναστασία Φράγκου στο 37΄.  Στο α΄ μέρος η Ευαγγελία Κωστορρίζου του Καρπενησίου νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι από την Ρόζμαρι Μωυσιάδη (Κόρη του προπονητή Γιάννη).

 


Κίτρινες Κάρτες

Γιαννοπούλου, Φράγκου, Μωυσιάδης (Προπονητής)

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αθήνα 90΄ (Γιάννης Μωυσιάδης): Μωυσιάδη, Μούτσου, Φράγκου, Γριτσίπη, Ηλιοπούλου, Σολωμού, Παναγιώτου

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Κωστορρίζου, Τόσσου, Τσούμα Δ., Γιαννοπούλου, Σταμούλη Χ., Μπόκα, Τσούμα Β., Πιστιόλη, Σταμούλη Α., Λερογιάννη, Αθανασοπούλου, Μούτσι

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Στέλιος Σώμαλης

Χρονομέτρης: Κώστας Σερπάνος

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος