Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Λοκρός Αταλάντης 37-49

Πρεμιέρα με το «αριστερό» στο νέο έτος και στον δεύτερο γύρο έκανε ο Άτλας, ο οποίος ηττήθηκε με 37-49 από τον Λοκρό Αταλάντης.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 11. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, παρουσία αρκετών θεατών.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη βρισκόταν μέσα στο ματς σε όλη τη διάρκεια του, κάνοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, σκοράροντας μόλις δυο πόντους την τελευταία περίοδο.  Η ομάδα του Καρπενησίου που πρωταγωνιστεί έχει απολογισμό 3 νίκες-2 ήττες. Με 11 πόντους έκλεισαν το παιχνίδι Παναγιώτης Σεριανάι και Γιώργος Χαραμής.

Ο Λοκρός Αταλάντης υπό την καθοδήγηση των Σάκη Τσακανίκα και Ανέστη Μάτου πανηγύρισε ένα σημαντικό «διπλό», καθώς ήταν ψύχραιμος στο τέλος, κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 2-12. Το Λοκρικό συγκρότημα σε 5 παιχνίδια μετρά 3 θετικά αποτελέσματα. Κορυφαίος με 22 πόντους για τους νικητές ήταν ο αρχηγός Γιάννης Σιδέρης.

Για την επόμενη (7η) αγωνιστική οι Καρπενησιώτες θα παίξουν στη Λαμία με τον Έσπερο, ενώ η Αταλάντη θα κάνει το ρεπό της.

 

Πρεμιέρα έτους

Με τη συνάντηση του Άτλαντα με τον Λοκρό άρχισαν οι αγώνες της ΕΣΚΑΣΕ για το 2024. Η αναμέτρηση Πρωτέας Λαμίας-Έσπερος Λαμίας θα ολοκληρώσει την 6η αγωνιστική.

 


Αντιδήμαρχος ο coach

Ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Λερογιάννης (Φωτογραφία) είναι πλέον και Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων στον Δήμο Καρπενησίου.

 


Κάλυψη διαφοράς

Ο Λοκρός κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, που είχε λήξει με 45-49 υπέρ των Ευρυτάνων. Οι δυο ομάδες έχουν αμφότερες απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες.

 

Από ένα ημίχρονο

Οι «Άτλαντες» βρέθηκαν μπροστά στο α΄ μέρος με σκορ 29-26, ωστόσο η επανάληψη άνηκε στο Φθιωτικό συγκρότημα, το οποίο κατάφερε να φύγει με την νίκη από το Καρπενήσι με διαφορά 12 πόντων.

 


Κορυφαίος ο Σιδέρης

Το φιλοξενούμενο συγκρότημα καθοδήγησε στη νίκη ο Γιάννης Σιδέρης με 22 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα

14-10, 29-26, 35-37, 37-49

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης 5(1), Χαραμής 11(1), Σεριανάι 11, Καραμπάς, Κολοκώτσιος 2, Φέγγος 8, Τσιγαρίδας, Μπούτσι, Θεοδωρογιάννης, Καλαντζής, Χουσιάδας

 

Λοκρός Αταλάντης (Σάκης Τσακανίκας): Καραμήτρος, Δημητρίου 2, Γεωργατσώνας 4, Παυλέτσης 11(2), Ψωμάς 4, Ράπτης, Μπαρμπούνης, Δράκος 4(1), Παπαευαγγέλου 2, Σιδέρης 22

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Κώστας Σεριανάι

Χρονομέτρης 24΄΄: Ντίνος Μπουμπουρής

 
















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος