Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(26/1)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες μετά την επιτυχία της περασμένης εβδομάδας θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αναλύοντας το παιχνίδι μεταξύ της Ολύμπια Μιλάνο και της Μπαρτσελόνα

Η Μιλάνο πραγματοποιεί μια προσπάθεια να ανέβει στην κατάταξη της Ευρωλίγκα. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, εμφανίζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή της. Ο κόουτς Μεσίνα δεν έχει βρει τις απαντήσεις εντός παρκέ, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μην έχει καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό. Θα απουσιάσει για ένα ακόμη αγώνα ο Μίροτιτς και πιθανώς ο Σιλντς.
Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει σαφώς καλύτερη εικόνα από τους Ιταλούς. Φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης της διοργάνωσης,στοχεύοντας στο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ. Αμφίβολοι οι Αμπρίνες και Λαπροβίτολα, όμως οι Καταλανοί διαθέτουν βάθος στο ρόστερ τους με ποιοτικές λύσεις. Ο κόουτς Γκριμάου προετοιμάζει το σύνολο του για ένα απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση καθόλη τη διάρκεια του.
Αναμένεται ωραία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες με το προβάδισμα να έχει η Μπαρτσελόνα, όντας ποιοτικότερη και πιο σταθερή ομάδα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)