Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Κορασίδες: Π.Α.Κ.-Διόνυσος Αμφίκλειας 0-3

Την ήττα με 0-3 σετ στο πρώτο ματς της χρονιάς από τον δυνατό Διόνυσο Αμφίκλειας γνώρισε η Π.Α.Κ.

Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου και άρχισε στις 2. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2΄ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων και τον όμιλο της Στερεάς Ελλάδας.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα μετά από περίπου μια 8ετια «τεστάρει» τις δυνάμεις της απέναντι σε πιο έμπειρους αντιπάλους. Κορυφαίο της σετ ήταν το 2ο, στο οποίο έφτασε τους 19 πόντους. Το Ευρυτανικό συγκρότημα παραμένει 5 μεταξύ 6 ομάδων, έχοντας 3 βαθμούς (1 νίκη-4 ήττες).

Ο Διόνυσος Αμφίκλειας του Παναγιώτη Παπαδούλη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι με «καθαρό» σκορ. Παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους (5 νίκες-1 ήττα), διεκδικώντας την πρωτιά απέναντι στον Πήγασο.

Για την επόμενη (7η) αγωνιστική την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η Πανευρυτανική θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Πήγασο Αγίου Κωνσταντίνου και ο Διόνυσος τα τελευταία Φάλαρα.

 

Φιλικό ενηλίκων

Το πρωί της ίδιας ημέρας διεξήχθη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο μικτό τμήμα ενηλίκων των δυο ομάδων. Η Π.Α.Κ. επικράτησε με 3-2 σετ και θα υπάρξει ξεχωριστό φωτορεπορτάζ.

 

Ένα εξ αναβολής

Η Πανευρυτανική δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στο εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Σύλλα Αιδηψού.

 

Τα σετ

14-25, 19-25, 11-25

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Γαλανού, Γούλα, Κοτρώνη, Ρουμελιώτη, Τσιάρα, Γενιτσαροπούλου, Κακαβιά, Κεφαλά, Νιαβή, Τσάκνη, Τσιλίκα

 

Διόνυσος Αμφίκλειας (Παναγιώτης Παπαδούλης): Αυγερινάκου Ε., Γκιόνη, Ζοσιμίδη, Ζυγούρου, Ματσιώτα, Αυγερινάκου Β., Αυγερίου, Γκενεράλη, Μπακαλέξη (λ),, Παπασταθοπούλου, Ρέππα Αλ. (λ), Τσαρμακλή, Ρέππα Αικ., Ρεστέμη,

 

Διαιτητής: Θάνος Κουκούλης

Σημειωτής: Ιωάννα Τσάβου

 



















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος