Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Καρπενήσι Futsal-ΠΑΟΚ 4-4

Σε ένα από πιο συναρπαστικά ματς, αν όχι το πιο συναρπαστικό που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας, Καρπενήσι Futsal και ΠΑΟΚ έμειναν στο 4-4.

Η συνάντηση-«γιορτή» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 5. Ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League, παρουσία περίπου 200 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Μαντέκα μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο έδειξε ψυχικά αποθέματα στην επανάληψη, καταφέρνοντας να γυρίσει «τούμπα» το ματς. Ο Άγγελος Παχής με γκολ 15 περίπου δευτερόλεπτα πριν τη λήξη χάρισε τελικά τον βαθμό στους γηπεδούχους, αφού ο ΠΑΟΚ έκανε και αυτός με τη σειρά του ανατροπή στο σκορ. Δυο τέρματα πέτυχε για τους «μπλέ» ο κορυφαίος ως τώρα στη σαιζόν Γιώργος Πλεξίδας. Το Ευρυτανικό συγκρότημα κράτησε αήττητη την έδρα του και έμεινε 3ο με 13 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ του Λεωνίδα Παπαδόπουλου κάνει τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο σάλας και πρωταγωνιστεί, έχοντας βαριά ιστορία και φανέλα, ενώ δείχνει δυναμική και οργάνωση. Προηγήθηκε με 0-2 στο α΄ μέρος και με 3-4 στην επανάληψη, φτάνοντας κοντά στο «διπλό», σημαδεύοντας και αρκετές φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Τελικά ο «δικέφαλος» μετά από το εντός έδρας ισόπαλο 5-5 με τους Θρακομακεδόνες αναδείχτηκε ισόπαλος σε ένα ακόμη ντέρμπι. Ο Ανέστης Λιώνης σημείωσε δυο γκολ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 4η θέση με 11 πόντους.

Για την επόμενη (8η) αγωνιστική οι δυο ομάδες αγωνίζονται στην Αθήνα. Οι Ευρυτάνες παίζουν με τον Μινώταυρο, ολοκληρώνοντας τα ματς τους για τον πρώτο γύρο, καθώς και για το 2023, ενώ ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει το Κατενάτσιο Νέα Γενιά.

 

Βροντερό «παρών»

Ο κόσμος του Καρπενησίου «αγκάλιασε» την προσπάθεια της ομάδας του Καρπενησίου, καθώς περίπου 200 άτομα παρακολούθησαν ένα σπουδαίο ματς.

 




Αήττητη έδρα

Η ομάδα της Ευρυτανίας διατήρησε την έδρα της αήττητη. Έχει γνωρίσει την ήττα στο Καρπενήσι μόνο σε παιχνίδι κυπέλλου το 2022 από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, τη Σαλαμίνα.

 

Σύσσωμη διοίκηση

Όλη η διοίκηση του Καρπενησίου βρέθηκε στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και ο Νίκος Κωστής, παράγοντας και της ΕΠΣ Σάλας.

 


Κουκούλης=εγγύηση 


 

Ο Λαρισαίος Αδάμος Κουκούλης (Φωτογραφία) σφύριξε ένα ακόμη ματς στο Καρπενήσι, έχοντας εξαιρετική παρουσία.

 

Ασταμάτητος ο «Πλεξ»


 

Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία) έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, σημείωσε ακόμη δυο και έφτασε τα 11 συνολικά στο πρωτάθλημα.

 


Ένας γνώριμος αντίπαλος

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Παύλος Κεφαλίδης (Φωτογραφία) αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική με τον Απεραντιακό την περίοδο 2010-2011, επιστρέφοντας μετά από 12 χρόνια στην Ευρυτανική πρωτεύουσα και έχοντας εξαιρετική παρουσία. Μάλιστα συνάντησε τους παράγοντες των γηπεδούχων Νίκο Κωστή και Κώστα Κονιαβίτη, με τους οποίους υπήρξε συμπαίχτης.

 



Χωρίς Βασάρα

Ο Αντώνης Βασάρας του ΠΑΟΚ εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του.

 

Με Μαυρίδη στο ρόστερ

Με τη φανέλα του «δικεφάλου» αγωνίζεται ο δημοφιλής παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης (Φωτογραφία)

 


Προβάδισμα με Λιώνη


 

Με γκολ του Ανέστη Λιώνη (Φωτογραφία) στο 4΄ και στο 16΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο α΄ μέρος με 0-2.

 



Της….ανατροπής


 

Εντυπωσιακό ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Το Καρπενήσι ανέτρεψε τος εις βάρος του σκορ με δυο γκολ του Γιώργου Πλεξίδα στο 22΄ και στο 28΄ και ένα ενδιάμεσα του Αποστόλη Φούκα στο 25΄, κάνοντας το 3-2. Ο Γιάννης Τραπεζανλίδης στο 32΄ και ο Στέργιος Χαρπίδης στο 33ο λεπτό διαμόρφωσαν το 3-4, ενώ χαμένο πέναλτι στο δοκάρι του Γιώργου Καλύβα είχε ο Γιώργος Καντούρης.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, περίπου 15, ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία) διαμόρφωσε το τελικό 4-4, χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό στους γηπεδούχους.

 









Κίτρινες Κάρτες
Παχής, Πλεξίδας, Καλύβας, Μαυρίδης, Χαρπίδης

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Κόκκοτος, Αθανασόπουλος, Παχής, Μπακαλίδης, Πλεξίδας (Μπουμπουρής, Κατσαρός, Καραγιάννης, Παρούτσας, Καλύβας, Φούκας, Ζαχαράκης, Σταμούλης, Γενιτσαρόπουλος Α.)

 

ΠΑΟΚ (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τραπεζανλίδης, Λιώνης, Καντούρης, Μαυρίδης (Φωλτίδης, Μπούφος, Χαρπίδης, Κεφαλίδης, Λαμπριανίδης, Αναστασιάδης, Καρακώστας)

 

Διαιτητές: Αδάμος Κουκούλης& Νίκος Δημακόπουλος

Σημειωτής: Στέλιος Σώμαλης

 






























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος