Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Η ΟΣΕΚΑ για την βράβευση της Εθνικής


Στο Καρπενήσι βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα η Εθνική ομάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει των υποχρεώσεών της το καλοκαίρι, βάσει τού πλάνου, που έχει καταστρώσει η ΟΣΕΚΑ.

Το πάντα φιλόξενο Καρπενήσι καλύπτει όλες τις ανάγκες των αθλητών της Ομοσπονδίας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, γι’ αυτό αποτελεί σταθερή επιλογή κι αγαπημένο προορισμό, όχι μόνο για την Εθνική, αλλά για όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής τού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Καρπενήσι, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Ευρυτανίας, Αναστασία Κριπάση Μπάρκα, επισκέφθηκε τους αθλητές, συνομίλησε μαζί τους, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Μαρτσάκη, ενώ φωτογραφήθηκε με τον αρχηγό της Εθνικής και τους Καμουράν Οζντεμίρ και Χουσεΐν Νιχάτ.

«Καλώς ήρθατε και πάντα νίκες», έγραφε το μήνυμα στην πλακέτα κι αυτή ήταν η ευχή που έδωσε η κα Κριπάση – Μπάρκα, σε όλους τους αθλητές. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Ευρυτανίας, γιατί είναι πάντα κοντά μας. Γι’ αυτό κι η συγκεκριμένη πλακέτα έχει ιδιαίτερη αξία για μας.


 

Πηγή: www.oseka.gr