Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

«Χτυπάει» 8αδα το εξαιρετικό Καρπενήσι Futsal



Μετά από παύση ενός έτους το Καρπενήσι Futsal έχει επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά στο πρωτάθλημα της Futsal League (Β΄ Εθνική), συμμετέχοντας στον 2ο Όμιλο. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές κάνουν μια αξιόλογη νέα προσπάθεια που αποπνέει υγεία.

Το συγκρότημα της Ευρυτανίας έχει κάνει εξαιρετική πορεία, αν και "νεοφώτιστο". Μετά τη λήξη του 1ου γύρου βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους (4 νίκες-1 ισοπαλία-3 ήττες και τέρματα 37-39) και θα διεκδικήσει όπως όλα δείχνουν μαζί με τον Ηνίοχο το 4ο "εισιτήριο" που οδηγεί στα χιαστί προημιτελικά. Θρακομακεδόνες, Μινώταυρος και ΠΑΟΚ έχουν αποσπαστεί και φαίνεται ότι θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις για την 8αδα.

Κορυφαίες εμφανίσεις του πρώτου γύρου το νικηφόρο 6-5 επί του Ηνίοχου και το 4-4 απέναντι στον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που ο κόσμος του Καρπενησίου "γέμισε" το γήπεδο. Χειρότερη στιγμή η εκτός έδρας ήττα με 5-4 από τον Νέο Κόσμο.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Μαντέκα έχουν πετύχει στον πρώτο γύρο οι: Γιώργος Πλεξίδας 11, Άγγελος Παχής 8, Άλεξ Μπακαλίδης 5, Αποστόλης Φούκας 4, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος 2, Βαγγέλης Αθανασόπουλος 2, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος 1, Κώστας Σταμούλης 1, Γιώργος Καλύβας 1, Γιάννης Ηλιάδης 1 και Δημήτρης Κατσαδούρος 1. 

Αναμφίβολα η πορεία της ομάδας είναι αρκετά καλή και η εκπροσώπηση σε Πανελλήνιο επίπεδο του τόπου μετά την περυσινή μη κάθοδο είναι από μόνη της επιτυχία, πλαισιώνοντας την ομάδα γυναικών που αγωνίζεται από πέρυσι στην Α΄ Εθνική.

Επόμενος αγώνας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου εκτός έδρας με την Α.Ε. Ψυχικού.