Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Πρωτέας Λαμίας 30-29

Σπουδαία νίκη κορυφής για το παμπαιδικό του Άτλαντα, που κατέβαλλε στο μεγάλο ντέρμπι με 30-29 τον εξίσου εξαιρετικό Πρωτέα Λαμίας.

Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ και έγινε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12:00. Παρόντες ήταν θεατές από πλευράς γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, παρακολουθώντας ένα εξαιρετικό ματς.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη έφτασε πανάξια σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, με τους πιτσιρικάδες του να βγάζουν πάθος στο παρκέ και να «χαμογελούν» σε αυτό το ντέρμπι. Κορυφαίος με 18 πόντους ήταν ο Παναγιώτης Σεριανάι. Η ομάδα της Ευρυτανίας έχει 3 νίκες και 1 ήττα, κλείνοντας τον πρώτο γύρο και το έτος ιδανικά.

Ο Πρωτέας Λαμίας του Παναγιώτη Καρμαλή παρουσίασε ένα αρκετά φιλόδοξο και μαχητικό σύνολο, έχοντας αρχίσει με δυο νίκες στο πρωτάθλημα. Στο φινάλε του αγώνα, θα μπορούσε να είχε «κλέψει» το ματς με τους αθλητές του να αστοχούν από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Το Φθιωτικό συγκρότημα έχει 2 νίκες και 1 ήττα.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής οι Ευρυτάνες έχουν ρεπό, ενώ οι Λαμιώτες αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον Λοκρό Αταλάντης στις 17 Δεκεμβρίου.

 

Δυο ματς της Β΄

Ο Καρπενησιώτης ρέφερι Θανάσης Χουσιάδας διεύθυνε με επιτυχία δυο αγώνες της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ στη Λαμία και συγκεκριμένα τα ματς ΑΠΣ Λαμίας-Αναγέννηση Μαλεσίνας (51-70) και Άρης Αμφίκλειας-Πρωτέας Λαμίας (73-41).

 


Σε 1 μήνα

Ο Άτλας ολοκλήρωσε τα ματς του για το 2023 και θα αγωνιστεί ξανά την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο Καρπενήσι με τον Λοκρό Αταλάντης για την πρεμιέρα του 2ου γύρου.

 

Πήρε το ντέρμπι

Το Ευρυτανικό συγκρότημα είχε ηττηθεί στο πρώτο του ντέρμπι στο Καρπενήσι με 41-42 από τον Έσπερο Λαμίας, ωστόσο αυτή τη φορά «χαμογέλασε».

 


«Καθάρισε» ο Σεριανάι


 

Ο Παναγιώτης Σεριανάι (Φωτογραφία) πέτυχε τους 18 από τους 30 πόντους των νικητών. Για τον Πρωτέα Τσιτίνης και Τσιαμούρας έκλεισαν το ματς με 8 πόντους.

 

Οι περίοδοι

6-5, 13-12, 20-21, 30-29

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης 3, Χαράμης 3, Σεριανάι 18, Καραμπάς, Κολοκώτσιος, Πρίμπας, Τσιγαρίδας, Χουσιάδας 1, Φέγγος 4, Καλαντζής, Θεοδωρογιάννης 1

 

Πρωτέας Λαμίας (Παναγιώτης Καρμαλής): Τσιτίνης 8, Θελούρας 3, Χριστόπουλος 3, Τσιαμούρας 8, Αθανασίου 2, Τερτίπης, Ζάρδας, Καρκάνης 3(1), Παναγιώτου 2

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Κώστας Σεριανάι

 


















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος