Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Τράχωνες Αλίμου-Καρπενήσι Futsal 0-9

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του Καρπενησίου για το 2023, καθώς επικράτησε με 9-0 των Τραχώνων Αλίμου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο αθλητικό κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης, αρχίζοντας στις 22:30. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship.

Οι Τράχωνες Αλίμου της Χριστίνας Σαχινίδου εμφάνισαν ποσοτικό πρόβλημα, κατεβαίνοντας με μόλις τέσσερις ποδοσφαιρίστριες, ώστε να μη μηδενιστούν και υποστούν αρνητική βαθμολογία. Συνεπώς δεν κατάφεραν από το συγκεκριμένο ματς να διεκδικήσουν κάτι, μένοντας στην 6η θέση και στους 6 πόντους (2 νίκες-4 ήττες).

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Πανόπουλου έφτασε στο δεύτερο σερί θετικό του αποτέλεσμα με αρκετά ευρύ σκορ. Εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και σε ματς που δεν αντέχει κριτικής πήρε ένα ξεκούραστο «τρίποντο». Τέσσερα γκολ σημείωσε η 17χρονη Αγάπη Τρακάδα. Πλέον η ομάδα της Ευρυτανίας έχει 12 βαθμούς (4 νίκες-2 ήττες), κάνοντας ένα ακόμη «βήμα» για την πρόκριση στην επόμενη φάση, βρισκόμενο στην 3η θέση.  

Για την επόμενη (7η) αγωνιστική η ομάδα του Αλίμου έχει ρεπό, ενώ το Καρπενήσι υποδέχεται τον Φωστήρα Καισαριανής το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου.

 

Άνευ κριτικής

Οι γηπεδούχες δεν συμπλήρωσαν 5αδα και κατέβηκαν με αποστολή μόλις 4 αθλητριών. Φέτος το ρόστερ της ομάδας της Χριστίνας Σαχινίδου αποτελείται από μονοψήφιο αριθμό παιχτριών. Απουσίαζαν μεταξύ άλλων οι: Κοσμά και Κατσιβάρδα.

 

Δεύτερο σερί

Στο ίδιο γήπεδο έγινε νωρίτερα το ματς ΑΕΚ-Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου για τον 1ο Όμιλο, που έληξε με 11-1 υπέρ των περυσινών νταμπλούχων.

 

Έβαλε ποιότητα

Το Καρπενήσι έπαιξε για πρώτο φετινό ματς με την Καλλιόπη Καλοκαιρινού στο ρόστερ της, αθλήτρια του Πήγασου Θριασίου και διεθνή με την Εθνική κορασίδων, η οποία πέτυχε δυο γκολ.

 

Αφιερωμένο σε Νταή

Η ομάδα του Καρπενησίου αφιερώνει τη νίκη της στην τραυματία αθλήτρια της Θεοδώρα Νταή, που παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο.

 

Οι σκόρερ των νικητριών

Τα τέρματα για τις «μπλε» πέτυχαν οι: Αγάπη Τρακάδα (4), Βασιλική Οικονόμου (2), Καλλιόπη Καλοκαιρινού (2) και Εύη Καρέτσου (1). Η Οικονόμου με 14 γκολ οδηγεί τον πίνακα των σκόρερ του ομίλου.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Τράχωνες Αλίμου (Χριστίνα Σαχινίδου): Βλάχου, Ψητού, Πουλοπούλου, Μανιού

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Οικονόμου, Τρακάδα, Γαβαλά (Καλοκαιρινού, Τόσσου)

 

Διαιτητές: Γιώργος Ρουσσάκης& Χρήστος Σαββίδης

Χρονομέτρης: Κώστας Κεφαλιάκος

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος