Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου ο Πατλιάς


Με σταθερά βήματα χτίζεται… ο Τάλως Μελιδονίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-24. Ο Νίκος Δασκαλάκης με τον άμεσο συνεργάτη του Μανώλη Αντωνάκη και πάντα σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου τρέχουν όλα τα σημαντικά ζητήματα για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου και πάλι για την ομάδα του μυλοποτάμου.

Όπως σχετικά ανακοίνωσε ο Τάλως Μελιδονίου προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών αλλά και την ανανέωση με τον 22χρονο επιθετικό Χρήστο Κούσμινα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στο Μελιδόνι μετακομίζει μετά την Ε.Α.Π. και πέρυσι τον Ποσειδώνα Γερανίου ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός (αγωνίζεται και ως δεξί μπακ) Ευτύχης Στεφανάκης. Επίσης στην ομάδα του Μελιδονίου θα αγωνίζεται, υπερασπιζόμενος την εστία του, ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Πατλιάς που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου, ενώ ήταν και μέλος της Μικτής ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του Τάλως Μελιδονίου αναφέρει, «Ο Α.Ο. Τάλως Μελιδονίου ανακοινώνει την απόκτηση του Στεφανάκη Ευτύχη από τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Ο Στεφανάκης αγωνίζεται ως αμυντικός και αναμένεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας τη φετινή  ποδοσφαιρικη χρονιά.

Επίσης προχώρησε στην απόκτηση του Πατλιά Παναγιώτη τερματοφύλακας, ο οποίος θα αποτελέσει δίδυμο με το Θωμά Τασσόπουλο.

Ο νεαρός πορτιέρο έχει αγωνιστεί στη Μικτή Ευρυτανίας και στον ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

Επίσης η ομάδα του Μελιδονίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το νεαρό επιθετικό Κούσμινα Παναγιώτη.

Ο Κουσμινας θα ενισχύσει την ομάδα του Μελιδονίου για δεύτερη συνεχή χρονιά!!!!».

Πηγή: www.goodnet.gr