Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Στην κορυφή της ευρωπαϊκής κατάταξης και πάλι η Μελίνα Γεωργίου


🔹 Στην κορυφή της ευρωπαϊκής κατάταξης των -46 κιλών νεανίδων παρέμεινε η Μελίνα Γεωργίου και τον μήνα Νοέμβριο. Με τη στήριξη της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής συμβουλευτικής, την Artion A.E., η πρωταθλήτρια του Αίαντα διατηρήθηκε στην κορυφή της κατηγορίας της, μετά και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Dracula Open 2023 που έγινε στο Βουκουρέστι.
🔹 Αυτό ήταν το έκτο κατά σειρά μετάλλιο για την Μελίνα Γεωργίου στα -46 κιλά, αφού είχαν προηγηθεί χρυσό στο Serbia Open, χρυσό στο Presidents Cup, χρυσό στο Bulgaria Open, ασημένιο στο Austrian Open αλλά και  χάλκινο στο European Club Championships.
🔹 Η πρωταθλήτρια του Αίαντα συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 που θα γίνει τον Δεκέμβριο, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου στις κορυφαίες διοργανώσεις της European Taekwondo Union. Μη ξεχνάμε, ότι το 2021, κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων, μια θέση που της έδωσε την ευκαιρία να τιμηθεί και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ, ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού Ολυμπιακού ταεκβοντό.
🔹 Η στήριξη της ARTION Α.Ε. και προσωπικά του Προέδρου της, κ. Γιώργου Δαλιάνη, στην Μελίνα Γεωργίου τα δύο τελευταία χρόνια, υπήρξε καθοριστική και δικαιωματικά τους ανήκει ένα μεγάλο μερίδιο από τις επιτυχίες που έχει σημειώσει ανά την Ευρώπη! Τέτοιες συνεργασίες δεν έχουν ταβάνι!
#tkd #taekwondo #artion #aiantas
Πηγή: Αίαντας Πεύκης