Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Χάλκινες στη Ρουμανία Γεωργίου και Ζηνέλη


Δύο αθλήτριες του Α.Σ. Αίαντας με καταγωγή από την Ευρυτανία κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνές πρωτάθλημα στη Ρουμανία.
Η ενημέρωση για τη Ζηνέλη: "
Διέπρεψε η επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, στο δυνατό διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά Dracula Open 2023, που έγινε στο Βουκουρέστι. Επτά μετάλλια, εκ των οποίων τρία χρυσά, τρίτη θέση στη γενική κατάταξη και δεύτερη θέση στους έφηβους, ήταν ο απολογισμός για την ομάδα της Ένωσης, η οποία έφερε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, σε ένα υψηλών προδιαγραφών τουρνουά.
Τα χρυσά μετάλλια πήραν οι Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός στα -51 κιλά juniors  (τρεις νίκες), Γιώργος Ηλιόπουλος στα -57 κιλά cadets (τρεις νίκες) και Φοίβος Κισκύρας στα -68 κιλά juniors (τέσσερις νίκες).
Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Δημήτριος Μητσός στα -68 κιλά juniors, Μαρία Ζηνέλη στα -51 κιλά cadets, Ελευθερία Βαμβακάκη στα -55 κιλά cadets και Θεοδώρα Παναγοπούλου στα +68 κιλά juniors.
Αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ και ταμίας της ΕΛΟΤ, Γεράσιμος Καρανταγλής, ενώ υπεύθυνοι προπονητές ήταν οι Ιωσήφ Μακρυνάκης, Κυριάκος Παρασίδης, Πολυξένη Σκεπετάρη και Σπυρίδων Ζαχαρόπουλος.
Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότεροι από 465 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες cadets και juniors, ενώ να θυμίσουμε ότι η επίλεκτη ομάδα της Ένωσης, προέκυψε από τις τρεις φάσεις των ΕΤΑΝΕ trials."
Η ενημέρωση για τη Γεωργίου: "Δεκαέξι μετάλλια και συγκεκριμένα τρία χρυσά 🥇, πέντε ασημένια 🥈  και οκτώ χάλκινα 🥉, κατέκτησαν στο Drakula Open 2023 που φιλοξενείται στο Βουκουρέστι, οι αθλητές και οι αθλήτριες -juniors, cadets, precadets- των συλλόγων που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ - Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος.
Αναλυτικά:
ΧΡΥΣΑ 🥇
Βασιλική Παπαδοπούλου (-42κ. νεανίδων)
Κωνσταντίνος Γεράρδης (-61κ. παίδων)
Απόστολος Παναγόπουλος (-59κ. εφήβων)
ΑΣΗΜΕΝΙΑ 🥈
Γιώργος Τζούρας (-55κ. εφήβων)
Δημήτρης Παυλόπουλος (-73κ. εφήβων)
Μάριος Γαβαλάς (-65κ. παίδων)
Χρήστος Σταθάκαρος (-48κ. εφήβων)
Μελίνα Νιάκου (-59κ. κορασίδων)
ΧΑΛΚΙΝΑ 🥉
Μαρία Καφαταρίδου (-47κ. κορασίδων)
Ανδριανή Μπελεγράτη (-47κ. κορασίδων)
Μελίνα Γεωργίου (-46κ. νεανίδων)
Ηλιάνα Κωνσταντοπούλου (-55κ. νεανίδων)
Χρήστος Δούκας (-49κ. παίδων)
Άγγελος Κωνσταντίνου (-61κ. παίδων)
Γιώργος Τσάνη (-48κ. εφήβων)
Αλέξανδρος Παρσαλίδης (-33κ. παμπαίδων)"