Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Ο Παναγιώτης Λιάγκας στα “90’…χωρίς καθυστερήσεις” (video)


Ο 24χρονος, Ευρυτάνας, κεντρικός αμυντικός, μίλησε στον Θανάση Περιβολιώτη για την εντυπωσιακή πορεία του Λεβαδειακού στον Α’ όμιλο της Super League 2!

Λίγες ώρες μετά από την νίκη (2-0) επί του Αιολικού στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Α’ (βόρειου) ομίλου της “Super League 2” της σεζόν 2023-2024, ο Παναγιώτης Λιάγκας βρέθηκε στο στούντιο του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” στην Λιβαδειά και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “90’…χωρίς καθυστερήσεις”!

Ο 24χρονος (ημερομηνία γέννησης: 5 Νοεμβρίου 1999), ευρυτάνας, κεντρικός αμυντικός των “πράσινων”, ο οποίος εντάχθηκε στις τάξεις της Π.Α.Ε. “Α.Π.Ο. Λεβαδειακός” σε ηλικία 16 ετών και αυτή τη στιγμή είναι “βασικό” στέλεχος στην Α’ ομάδα και εκ των αρχηγών της, μίλησε στον Θανάση Περιβολιώτη για την εκπληκτική πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Λεβαδειακός καθώς έχει “7 στα 7” στον Α’ όμιλο της Super League, αλλά και “2 στα 2” στο κύπελλο Ελλάδας, για τις καλές και για τις κακές στιγμές και για πολλά άλλα…

Παρακολουθήστε τι δήλωσε στο σχετικό video: