Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Με 5 συμμετοχές στο Λουτράκι η ΑΛΑΚ


Η ΑΛΑ Καρπενησίου λαμβάνει μέρος με 5 οδηγούς στον 7ο και τελευταίο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift στο Λουτράκι στις 11 και 12 Νοεμβρίου.
Ο Πρόεδρος της Λέσχης Στάθης Φεγγος αναφέρει με ανάρτηση του: "
7ος και τελευταίος αγώνας για το Hellenic Drift Championship - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτρακι. Ενας  αγώνας με 74!!! συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.
Η αυλαία πέφτει και η ΑΛΑΚ αντιπροσωπεύεται με 5 συμμετοχές στις 2 από τις 3 κατηγορίες!!!!
Στην DRIFT1 ο Nikos Doufekias με το COROLLA θα παλέψει με άλλα 26 θηρία της κατηγοριας του σε μια από τις δυσκολότερες αποστολές που έχει μέχρι τώρα.
Στην κατηγορία DRIFT3 με 37!!! συμμετοχές θα αγωνιστούν ο Γιάννης Τσιαπουρης με το BMW  για τρίτη φορά φετος.Μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη εμπειριες για τον Γιάννη.
Στην ίδια κατηγορία για δεύτερη φορά φέτος ο Panos Paxhs πήρε φόρα από το Ρύσιο και πάει Λουτρακι να κλέψει τις εντυπώσεις με το αδύναμο BMW του Thanos Paxis και να αποδείξει ότι όταν έχεις χέρια το γκάζι έρχεται δεύτερο.
Με το ίδιο αμάξι θα αγωνιστεί και ο πρώην κάτοχος του BMW 'Γιωργος Φεγγος' και αυτός για δεύτερη φορά φέτος μετά τη Λαμία
Επίσης μετά τη Λαμια ο μεγάλος άτυχος του αγώνα αφού είχε δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί ο George Theodor με το δυνατό πισωκίνητο SUBARU Sti θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο Λουτρακίου και σίγουρα θα αγωνιστεί για την νίκη.
Καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα καλό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα θα τον παρακολουθήσετε live στο YouTube από το κανάλι του Sportal TV ελπίζουμε και Σάββατο και Κυριακή"