Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το Grassroots (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ) 

 

 

 

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αναπτυξιακή δράση  ποδοσφαίρου της UEFA (UEFA Grassroots Week 2023) για αγόρια και κορίτσια 8, 10 και 12 ετών. Κύριος στόχος είναι η προώθηση του Fair Play στα παιδιά.

Η εκδήλωση έγινε στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο του γυμνασίου στο Καρπενήσι παρουσία περίπου 100 παιδιών των ακαδημιών της πόλης τους Καρπενησίου. Η δράση έγινε από τον εκπαιδευτή της ΕΠΟ τον Ευρυτάνα προπονητή Γιάννη Βονόρτα.

Παραβρέθηκαν νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Καρπενησίου και της Ακαδημίας του Αίολου. Τον κ. Βονόρτα πλαισίωσαν οι Δημήτρης Αντωνίου, Χρήστος Καλαμπάκας (Ακαδημία) και Χρήστος Γιαννίτσαρης (Αίολος). Φυσικά το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Ενώσεως μας Γιώργος Παπαντζίμας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του κ. Βονόρτα προς τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, δίνοντας τους χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις. Εν συνεχεία ακολούθησε παιχνίδι και δράση με τα νεαρά παιδιά που αποτελούν το μέλλον του Ελληνικού και Ευρυτανικού ποδοσφαίρου να διασκεδάζουν να αθλούνται και να αποκομίζουν χρήσιμες και ευχάριστες ποδοσφαιρικές παραστάσεις.


 

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος