Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Το Καρπενήσι Futsal θα συναντήσει το Γιώργο Μαυρίδη


Το ανδρικό τμήμα του Καρπενήσι Futsal θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (Futsal League). Ανάμεσα στις ομάδες που θα συναντήσει και ο ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του γνωστού παρουσιαστή και tattoo artist, Γιώργου Μαυρίδη!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μια μεταγραφή που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης αποτελεί ένα δημοφιλές πρόσωπο, το οποίο μάλιστα έχει εκδηλώσει τα αισθήματα του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Μαυρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 16/06/1978, ο Γιώργος Μαυρίδης αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καταγράφοντας τις πρώτες του παραστάσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες υψηλών κατηγοριών της ΕΠΣΜ, όπως οι Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μέντεκας Καλαμαριάς, ΑΣ Πέρα και στον Άγιο Γιάννη.

Πλέον, έρχεται στο Ποδόσφαιρο Σάλας του ΠΑΟΚ προκειμένου με την εμπειρία του και την ηγετική προσωπικότητα του, να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μαυρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι είναι να πούμε θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο!»

 

 Πηγή: www.starsports.gr