Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Παμπαίδες: Λοκρός Αταλάντης-Γ.Σ. Άτλας 45-49

Με σπουδαία νίκη άρχισε η ομάδα του Άτλαντα στο πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ, επικρατώντας με 45-49 του Λοκρού Αταλάντης.

Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης, αρχίζοντας στις 12:00. Ήταν στο πλαίσιο της 1η αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Λοκρός του Ανέστη Μάτου (Προπονητής-παίχτης της ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ) δεν κατάφερε να αρχίσει με «2ποντο» στην έδρα του. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 21 πόντους ήταν ο Σιδέρης.

Ο Άτλας του Βασίλη Δόση με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Σεριανάι μπήκε με απόλυτα θετικό τρόπο στην κατηγορία, δείχνοντας ότι και φέτος θα έχει κυριαρχικό ρόλο, με τους ταλαντούχους αθλητές του να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εκμεταλλεύτηκε το δυνατό του ξεκίνημα, «αποδρώντας» από τη Λοκρίδα

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στις 4 Νοεμβρίου ο Άτλας θα υποδεχτεί τον Έσπερο Λαμίας, ενώ η Αταλάντη έχει ρεπό.

 

Πρώτη φορά αντίπαλοι

Οι δυο ομάδες τέθηκαν για πρώτοι φορά αντιμέτωπες σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία.

 

«Καθάρισε» ο Σεριανάι

Ο Παναγιώτης Σεριαναί ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άτλαντα, σκοράροντας 17 πόντους με 2 εύστοχα 3ποντα, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση των Δημήτρη και Κώστα,, που έχουν πρωταγωνιστήσει κατά το παρελθόν με την ίδια φανέλα.

 

Οι 5 ομάδες

Πλην του Λοκρού και του Άτλαντα στον όμιλο λαμβάνουν μέρος οι: Έσπερος Λαμίας, Πρωτέας Λαμίας και Ακαδημία Ιστιαίας.

 

Καθοδήγηση Δόση

Τον Άτλαντα καθοδήγησε προπονητικά στο σπουδαίο «διπλό»  ο Βασίλης Δόσης.

 


Μόνο παμπαίδες

Οι Ευρυτάνες δεν κατέβασαν ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα παίδων, καθώς και στο αντίστοιχο εφήβων. Λαμβάνουν μέρος στο παμπαιδικό.

 

Οι περίοδοι: 8-16, 16-27, 31-39, 45-49

 

Συνθέσεις Ομάδων

Λοκρός Αταλάντης (Ανέστης Μάτος): Καραμήτρος, Δημητρίου, Γεωργατσώνας 5(1), Παυλέτσης 7, Ψωμάς, Ράπτης, Μπαρμπούνης, Δράκος 2, Παπαευαγγελίου 10, Σιδέρης 21 (1)

 

Γ.Σ. Άτλας (Βασίλης Δόσης): Καψάλης 11(2), Χαράμης 8, Σεριανάι 17(2), Καραμπάς, Κολοκώτσιος 2, Φέγγος 11(1), Χουσιάδας, Θεοδωρογιάννης

 

Διαιτητής: Ιωάννα Πανουργιά (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή: stereabasket.gr