Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(27/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες  συνεχίζουμε επιτυχημένα τη στήλη μας κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Μπασκόνια. 

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν με μια μόλις νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα. Ο κόουτς Αταμάν ψάχνεται να βρει ρόλους στους παίκτες του και μια ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας του. Εκτός δράσης ο Παπαπέτρου για αρκετό καιρό,μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο. Αναμένεται ένα γεμάτο γήπεδο που θα δώσει ώθηση στους Πράσινους. 
 
Η Μπασκόνια είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Το συγκρότημα του κόουτς Πεναρόγια έχει χάσει αρκετό κομμάτι από την ποιότητα του καθώς έχασε το καλοκαίρι τους Τόμπσον και Γκεντράϊτις. Έχουν έρθει στην ομάδα νέοι ταλαντούχοι παίκτες,οι οποίοι όμως χρειάζονται αρκετό χρόνο για να ανταποκριθούν στο επίπεδο της Ευρωλίγκα. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο προπονητής μετά το κακό ξεκίνημα των Βάσκων. 
 
Περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι, όπου το προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός, η ομάδα με τους υψηλότερους στόχους. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - 6.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)