Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(13/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες εύστοχα ξεκινήσαμε και τη νέα σεζόν. Αυτή την εβδομάδα θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Ζαλγκίρις και του Ερυθρού Αστέρα

Η Ζαλγκίρις πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και πήρε τη νίκη στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια. Σκληροτράχηλη ομάδα οι Λιθουανοί, δείχνουν ότι και φέτος θα αποτελέσουν δύσκολη λεία για τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Σημαντικό στοιχείο στην πορεία τους θα είναι αναμφίβολα η <<καυτή>> Ζαλγκίριος Αρίνα, με τον κόσμο να δημιουργεί το αδιαχώρητο καθολη τη διάρκεια της χρονιάς. 
 
Ο Ερυθρός Αστέρας έχει χτιστεί το καλοκαίρι με σοβαρές βλέψεις για τη φετινή διοργάνωση. Ποιοτικές προσθήκες για την ομάδα του Βελιγραδίου, όπως ο Τεόντοσιτς, ο Ναπίερ,θα προσδώσουν το κάτι παραπάνω στο σύνολο του κόουτς Ιβάνοβιτς. Επίσης πολύ σημαντική για την ομάδα του Βελιγραδίου η μεταφορά της από την Χάλα Πιονίρ στο Σταρκ Αρίνα, όπου θα έχει τη δυνατότητα της παρουσίας σχεδόν 20.000 φίλων στο πλευρό της. 
 
Θα δούμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα δώσουμε το προβάδισμα για τη νίκη στους Σέρβους, καθώς εμφανίζονται με περισσότερες λύσεις στη νέα Ευρωλίγκα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)